Diensten

Websites, webshops en grafische ontwerpen

Website laten maken door Ilse de Boer Media

Online zicht- en vindbaarheid is nog nooit zo belangrijk geweest.

Website of webshop laten maken?

Een webshop is anders dan een website. Een webshop geeft de bezoeker de mogelijkheid om een aankoop te doen op jouw website, dus inclusief een winkelmand en een betalingsmethode. Een website kan bijvoorbeeld een informatieve werking hebben waarmee consumenten contact met jou op kunnen nemen.

Veel producten, weinig producten, een tastbaar product, een downloadbaar product, virtueel product of een cursus aanbieden? Er is veel mogelijk. Heb je een specifieke vraag over de mogelijkheden of wil je samen kijken naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Hoe gaan wij te werk?

Wij ontwikkelen onze websites en webshops met de meest populaire websitebouwer ter wereld: WordPress

Kennismaking

Gedurende een vrijblijvend gesprek bespreken we jouw wensen en ideeën. Deze kennismaking kan zowel fysiek als online plaatsvinden: wat jij prettig vindt. Aan de hand van jouw wensen en ideeën maken wij een plan en een bijpassende offerte.

Ontwikkeling

Wanneer jij akkoord gaat met de offerte, starten wij met het ontwikkelen van de opdracht. Gedurende het proces houden wij jou tijdig op de hoogte betreft de voortgang via bijvoorbeeld Whatsapp of e-mail.

Oplevering

Alles naar wens? We gaan live!
Graag helpen wij je na oplevering van de website of webshop ook met het actueel houden van de website of webshop!

Wij vinden het belangrijk voor onze klanten dat het inzichtelijk is waar je voor betaalt.

Grafische ontwerpen

Een (online) visitekaartje, geboortekaartje, social media post of een hippe presentatie (slide) laten ontwerpen? Alles is mogelijk. Wij ontwerpen graag iets passend met jou.

Vul het onderstaande formulier in, wij reageren binnen 24 uur op jouw vraag!

Bericht
Scroll Up