Jouw nieuwe onderneming een vliegende start geven

Voor de starter

Het pakket voor de ondernemer die een brandend bedrijfsidee heeft en dat wil vormgeven of voor de ondernemer die onlangs is begonnen met het ondernemerschap. Ten eerste gefeliciteerd dat je de stap hebt genomen tot het ondernemerschap: dat toont lef en vertrouwen. Je gaat voor je ambities en je droom: voor jezelf werken. Zelf keuzes maken en zelf jouw tijd inplannen. 

Vanaf hier is het aan jou om bevlogen aan de slag te gaan met jouw onderneming. Met dit pakket heb jij een ijzersterke basis liggen, straal je professionaliteit uit en is jouw bedrijf klaar voor een vliegende start. 

Als ondernemer geef ik je een advies: zorg dat je basis goed is, je in jezelf investeert en je dat blijf dat optimaliseren. Een eerste indruk kun je namelijk maar een keer achterlaten!

Je krijgt

Zo ziet het starterspakket eruit

Deel I

De brainstormsessie

Een klik hebben vind ik essentieel voor onze samenwerking. We plannen daarom eerst een kennismaking in onder genot van een kop koffie. Samen houden we een brainstormsessie waarin je vertelt wie jij bent, wat je bedrijf doet, wat jouw drijfveer is en waar jij behoefte aan hebt. We kijken samen naar hoe we het starterspakket voor jou efficiënt kunnen invullen: we maken een strategie met onder andere jouw missie, visie en doelstellingen. 

Deel II

Het ontwerpen

Aan de hand van onze brainstormsessie en Pinterest moodboards, maak ik ontwerpen van jouw huisstijl, logo (varianten), icoon: jouw basis. Deze stemmen we af tot jij 100% tevreden bent met het resultaat. Aan de hand hiervan ga kunnen we samen het overige merkenwerk ontwikkelen zoals visitekaartjes en de sjablonen. 

Deel III

De realisatie

De basis staat. We verwerken jouw nieuwe huisstijl door in je visitekaartjes en factuur- en offertesjablonen. Je krijgt 300 stuks visitekaartjes á 400 gram: een professionele, sterke kaart van hoge kwaliteit. De factuur- en offertesjablonen worden opgeleverd in het bestand dat jij prettig vindt om mee te werken, dat kan bijvoorbeeld zijn in Word, Canva of anders. Zo kun jij gemakkelijk zelf jouw facturen invullen en versturen. 

Deel V

Coaching, tips & tricks

Wanneer jij 100% tevreden bent met het opgeleverde resultaat geef ik je handige tips & tricks. Ik leer je hoe je jouw nieuwe huisstijl efficiënt in kan zetten op bijvoorbeeld jouw social media kanalen. Daarnaast geef ik je praktische tips op het gebied van ondernemerschap waarmee jij zelf aan de slag kan. Praktische tips die betrekking hebben op de basis van het ondernemen. Denk aan het invullen van je belasting, het plannen, het tot stand brengen van je verkoopprijzen, het openen van een zakelijke rekening en dat waar jij vragen over hebt als startende ondernemer.  Je hebt nu een ijzersterke basis liggen waarmee jij en jouw bedrijf klaar is voor een vliegende start: groei & geniet! 

Al het drukwerk van Ilse de Boer Media wordt gerealiseerd door de lokale drukkerij en volledig handzaam verpakt voor de hoogste kwaliteit.

De investering

Het starterspakket is een investering van €399 excl. btw. Voor dit bedrag heb jij een ijzersterke basis liggen waarmee je een professionele uitstraling hebt. Je bent hiermee klaar om te groeien in het ondernemerschap. 

Tip: Is jouw bedrijf daaropvolgend ook klaar voor online zicht- en vindbaarheid in vorm van een website of webshop? Dan is het mogelijk om jouw pakket te upgraden naar het brandingpakket, inclusief een WordPress website. Je krijgt dan een passend actieaanbod. 

Zo omschrijft Iris Kutschruiter onze samenwerking

Mijn ervaring met Ilse de Boer Media heb ik ervaren als erg fijn! Zelf was ik aan het brainstormen over een eigen online webshop. Ik zette zelf de punten op papier waar ik aan moest denken wanneer ik een eigen webshop wilde starten. Vanuit daar kwam ik in contact met Ilse. Het idee en het plan werd snel werkelijkheid. Ilse zag het als een uitdaging om haar eerste webshop te ontwikkelen in samenwerking met By Iris Deco. Door veel samen te sparren en effectief te werken kwamen wij tot een mooi resultaat: Een diverse goedwerkende webshop waarin technisch gezien niets te gek is. De communicatie met Ilse via WhatsApp is fijn en snel. Tot op heden beheert Ilse de Boer Media mijn webshop. Zij voeren snel en goed mijn nieuwe wensen en ideeën door in de webshop.

Wat levert het op?

Je krijgt meer vertrouwen omdat je grip hebt op wat je doet en je een duidelijke strategie hanteert

Je kunt hogere prijzen hanteren omdat je een professionele uitstraling hebt.

Je bedrijf straalt uit wie jij bent en waar jouw waarden liggen. Je trekt passende klanten aan die een connectie met jou en jouw bedrijf voelen.

Toch twijfels? Bekijk onderstaande vragen en antwoorden

Is de investering het wel waard?

Het kan zijn dat je nog twijfelt over de investering. Het is een investering in jezelf en je bedrijf. In dat kader geef ik je het volgende mee: Onthoud dat zolang jij niets aanpast in jouw strategie, er ook niets verandert in je resultaat! Je zult zien wanneer jij een duidelijke strategie hanteert die past bij jou als persoon, als ondernemer, je ook passende klanten aantrekt. Een aankoop van een consument vindt plaats wanneer het een verbinding voelt met jou! Mocht je echt niet tevreden zijn met het opgeleverde resultaat (wat nog nooit is voorgekomen) kijken we samen naar een oplossing. 

Ik of mijn bedrijf is nog niet klaar voor het hele pakket. Ik wil enkel alleen het visitekaartje of een factuursjabloon laten ontwerpen. Kan dit ook?

Zeker kan dit ook. Zorg daarbij dat het een geheel blijft met datgene wat al is ontwikkeld om een professioneel merk uit (blijven) te stralen. Ik begrijp dat je in sommige gevallen wil investeren in losse elementen uit het pakket en stap voor stap wil optimaliseren, bijvoorbeeld om financiële middelen. In dat geval vraag ik je contact op te nemen met mij waarin we je wensen bespreken. Maak ik een passende prijsopgave zodat je effectief blijft investeren. – Alles wat aandacht krijgt, groeit. 

Ik ben nog geen ondernemer, maar heb wel een bedrijfsidee. Daarnaast ook geen idee wat ik wil uitstralen qua vormgeving en dergelijken. Kan je me daarbij ook helpen?

Graag denk ik met jou mee betreft het ondernemerschap. In een brainstormsessie kunnen we samen sparren over waar hoe jij van een idee naar werkelijkheid kan gaan. Graag geef ik je daarna praktische tips waarmee je zelf aan de slag kan en je een duidelijk, strategisch plan hebt. Betreft het vormgeven van dit plan, heb ik een speciaal Starterspakket ontwikkeld zodat de basis van jouw bedrijf goed is en je een vliegende start hebt! Wat levert dat je op? Je hebt direct meer vertrouwen in en grip op je bedrijfsidee omdat je een duidelijke strategie hanteert en niet zomaar iets doet waarvan ‘Je denkt dat het wel goed is’. Je straalt met het starterspakket professionaliteit uit. Als ondernemer geef ik je direct het als eerste advies: zorg dat de basis goed is, je in jezelf investeert en je dat blijf dat optimaliseren. De eerste indruk kun je maar 1x achterlaten!

Mocht je toch nog twijfels of vragen hebben, laat het mij onderstaande weten. Graag denk ik met je mee in de mogelijkheden. 

Zo omschrijft Hanneke Rasing onze samenwerking

Ilse maakte voor mij een presentatiedia/sheet, die ik kan gebruiken als kapstok voor (online) presentaties. Heel fijn hoe ze mee denkt om dit te maken in een stijl die past bij mijn werkgever én bij mij. Ondanks dat ze regelmatig op reactie van mij moest wachten, bleef ze heel begripvol en geduldig. Ik ben blij met het resultaat!

Geïnteresseerd in het starterspakket?

Ik ben heel benieuwd naar jou! Ik streef ernaar binnen 24 uur te beantwoorden!