Website laten maken met een professionele uitstraling

Het websitepakket

Het pakket voor de ondernemer die effectief online wil investeren. Met dit pakket gaat jouw bedrijf online, je bent professioneel vind- en zichtbaar. Je kiest voor een website (voor het informeren van jouw bezoekers) of een webshop (voor het verkopen van jouw producten). 

Website

Webshop

Zo ziet het websitepakket eruit

Deel I

De brainstormsessie

In de eerste brainstormsessie bespreken we jouw wensen en ideeën voor de nieuwe website of webshop. We bespreken de inhoudelijke content en de visuele uitstraling. Wat wil je uitstralen, wil je informeren of wil je verkopen? Wat is het werkelijke doel van jouw nieuwe website. 

We ontwikkelen samen een moodboard die aansluit bij jou en jouw onderneming die richting geef aan de visuele uitstraling. 

Deel II

Het ontwerp

Aan de hand van jouw moodboard en de uitkomsten uit de brainstormsessie, ontwikkel ik een passend ontwerp. In dit deel ontvang je tevens van mij een checklist met daarop alle documenten en informatie die ik nodig heb om jouw professionele webteksten te schrijven zoals bijvoorbeeld productomschrijvingen of de historie van jouw bedrijf. 

Deel III

De ontwikkeling

Het werkelijk inhoudelijk invullen van de website gebeurd tijdens de ontwikkeling. We vullen de website inhoudelijk met design, beeld en professionele teksten. Gedurende dit traject houd ik je tijdig op de hoogte van de voortgang via mail of whatsapp: dat waar jij voorkeur aan geeft. 

Deel IV

De oplevering

Wanneer jij tevreden bent met het ontwikkelde webdesign, gaat de website in een testfase. In deze testfase laten we mensen uit onze omgeving jouw website ervaren. Zo komen we erachter of de website als gemak wordt ervaren en of er mogelijk nog optimalisatie nodig is voor het maximale resultaat. 

Deel V

Jouw website/webshop in gebruik

Is de website geoptimaliseerd na de testfase, dan is jouw website klaar voor het publiek: we gaan live. We introduceren feestelijk samen de website! Zo promoten we samen online jouw nieuwe website. 

Wil je meer informatie over de inhoud van het websitepakket of heb je toch twijfels? Neem gerust contact met mij op, dan bespreken we samen de mogelijkheden. 

Ik ben erg benieuwd naar jou en jouw bedrijf(sidee)! Voorafgaand het traject plannen we eerst samen brainstormsessie in om elkaar en elkaars bedrijf te leren kennen. 

De investering

Het websitepakket is een investering vanaf €999 excl. btw. Dit is een richtprijs omdat de definitieve investering afhankelijk is van de gewenste website of webshop. Hierbij kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om productfoto’s zelf aan te leveren of die optioneel te laten fotograferen op locatie. 

Er is veel mogelijk in alle vormen en maten: vandaar een richtprijs betreft het websitepakket. Ben je geïnteresseerd, aarzel niet en neem contact met mij op: ik maak graag een vrijblijvende prijsopgave op maat voor jou!

Zo omschrijft Jos Besseling onze samenwerking

Ik heb Ilse de Boer Media gevraagd om een professionele website voor ons te maken van ons Fruitbedrijf. Ik vond de samenwerking erg prettig, en het resultaat zeer geslaagd. Ilse is erg betrokken en toegankelijk. Ze hield ons continu op de hoogte van de voortgang van de website. Ze kwam ook een aantal keren langs bij ons aan huis om alles door te praten. Dit was erg prettig. Ze heeft haar zaakjes goed voor elkaar en straalt professionaliteit uit. De offerte was ook erg duidelijk uitgeschreven. Dit vind ik altijd belangrijk.  Kort samengevat heb je een mooie, professionele website voor een betaalbare prijs. Als ik in de toekomst nog een keer een website wil laten maken zal ik zeker weer bij Ilse de Boer Media aankloppen!

Transparantie

Ik vind het belangrijk dat jij weet waar je in investeert en vooral waarom. Transparantie en eerlijkheid is een van de kernwaarden van Ilse de Boer Media. In dat kader heb ik onderstaande enkele termen uit de pakketten toegelicht en verduidelijkt. Mocht je toch nog vragen hebben, vraag het dan gerust. 

Hosting – Hosting is de plek waar jouw website en optionele emails op staan, de server.

SSL-Beveiliging – SSL staat voor Secure Sockets Layer, wat de beveiliging van jouw website is. Het is het slotje wat je bovenin de URL ziet staan. Elke website in Nederland verplicht op zo’n SSL-beveiling te hebben. Het is de verbinding tussen de twee servers en zorgt ervoor dat de gegevens op de website en die van de websitebezoeker, worden beschermd. 

Domeinnaam – De domeinnaam is de URL die jij bovenaan moet intypen om op jouw website te komen. In mijn geval “www.ilsedeboermedia.nl”. 

Stijlgids – De stijlgids is een samengesteld overzicht wat in een opslag jouw huisstijl en branding weergeeft. Kleurcodes en gebruikte lettertypes van bijvoorbeeld jouw logo staan hierin verwerkt. Daarnaast staat daarin je logo in verschillende bestandsformaten zoals PNG (zonder achtergrond), ZIP, EPS of PDF met afloop (voor drukwerk). Zie het als een magazine waarin alle details staan van jouw ontwikkelde huisstijl. 

Offerte & Factuur Sjablonen – Dit zijn handige invulsjablonen die jij standaard kan gebruiken voor het ontwikkelen van offertes en facturen. Volledig in stijl van jouw huisstijl. Deze kunnen we in verschillende programma’s ontwikkelen zoals Word of Canva: dat waar jij de voorkeur aan geeft. Bekijk voorbeeld sjablonen.

Responsive voor alle apparaten – Hiermee wordt bedoeld dat je website of webshop passend wordt gemaakt voor desktop, tablet en telefoon.

Google Statistieken – Voor elke website of webshop maak ik een Google Analytics account. Met deze tool kun jij zelf bekijken welke doelgroep jouw website bezoekt en welke pagina’s bijvoorbeeld populair zijn. Dit sluit ik aan zodat jij inzicht krijgt in je huidige doelgroep zodat je jouw strategie kan blijven optimaliseren. 

Websitetraining – De websitetraining geef ik aan ondernemers die zelf hun website willen leren aanpassen. Ik geef je een websitetraining en handleiding zodat jij mogelijk zelf werkzaam kan zijn met jouw website zoals het toevoegen van nieuwe producten of blog. Mocht je dit laatste liever aan mij uitbesteden omdat je geen affiniteit hebt met het schrijven of publiceren? Geen probleem, dan verzorg ik dit volledig en doe jij waar jij goed in bent. 

Zo omschrijven Lisa & Brenda Alves het Webshoppakket

“Ilse heeft een mooie webshop voor ons gebouwd met de mogelijkheden voor onze klanten om zelf producten te kunnen ontwerpen – Een grote toegevoegde waarde!”

Ilse heeft ons geholpen met het maken van onze webshop – Van Bries. We vonden haar betrokkenheid en enthousiasme erg fijn. Ondanks dat we dit project aangingen in ‘corona-tijd’ hebben we niet het gevoel gehad dat we een stukje ‘communicatie ‘ mistten. Dit ging zowel online als (later) in het echt, erg soepel. Ze heeft een mooie webshop voor ons gebouwd met de mogelijkheid voor onze klanten om zelf een product te ontwerpen. Dit geeft de webshop voor ons een grote toegevoegde waarde. Daarnaast is de webshop zo gebouwd dat we deze zelf bij kunnen houden.
Toch twijfels? Bekijk onderstaande vragen en antwoorden

Is de investering het wel waard?

Het kan zijn dat je nog twijfelt over de investering. Het is een investering in jezelf en je bedrijf. In dat kader geef ik je het volgende mee: Onthoud dat zolang jij niets aanpast in jouw strategie, er ook niets verandert in je resultaat! Je zult zien wanneer jij een duidelijke strategie hanteert die past bij jou als persoon, als ondernemer, je ook passende klanten aantrekt. Een aankoop van een consument vindt plaats wanneer het een verbinding voelt met jou! Mocht je echt niet tevreden zijn met het opgeleverde resultaat (wat nog nooit is voorgekomen) kijken we samen naar een oplossing. 

Ik of mijn bedrijf is nog niet klaar voor het hele pakket. Ik wil enkel alleen het visitekaartje of een factuursjabloon laten ontwerpen. Kan dit ook?

Zeker kan dit ook. Zorg daarbij dat het een geheel blijft met datgene wat al is ontwikkeld om een professioneel merk uit (blijven) te stralen. Ik begrijp dat je in sommige gevallen wil investeren in losse elementen uit het pakket en stap voor stap wil optimaliseren, bijvoorbeeld om financiële middelen. In dat geval vraag ik je contact op te nemen met mij waarin we je wensen bespreken. Maak ik een passende prijsopgave zodat je effectief blijft investeren. – Alles wat aandacht krijgt, groeit. 

Ik ben nog geen ondernemer, maar heb wel een bedrijfsidee. Daarnaast ook geen idee wat ik wil uitstralen qua vormgeving en dergelijken. Kan je me daarbij ook helpen?

Graag denk ik met jou mee betreft het ondernemerschap. In een brainstormsessie kunnen we samen sparren over waar hoe jij van een idee naar werkelijkheid kan gaan. Graag geef ik je daarna praktische tips waarmee je zelf aan de slag kan en je een duidelijk, strategisch plan hebt. Betreft het vormgeven van dit plan, heb ik een speciaal Starterspakket ontwikkeld zodat de basis van jouw bedrijf goed is en je een vliegende start hebt! Wat levert dat je op? Je hebt direct meer vertrouwen in en grip op je bedrijfsidee omdat je een duidelijke strategie hanteert en niet zomaar iets doet waarvan ‘Je denkt dat het wel goed is’. Je straalt met het starterspakket professionaliteit uit. Als ondernemer geef ik je direct het als eerste advies: zorg dat de basis goed is, je in jezelf investeert en je dat blijf dat optimaliseren. De eerste indruk kun je maar 1x achterlaten!

Mocht je toch nog twijfels of vragen hebben, laat het mij onderstaande weten. Graag denk ik met je mee in de mogelijkheden. 

Geïnteresseerd in het website- of webshoppakket?

Ik ben heel benieuwd naar jou! Ik streef ernaar binnen 24 uur te beantwoorden!