Voor de ondernemer die gaat voor het totaalplaatje

ALL-IN (branding + website)

Het ALL-IN pakket is een totaalpakket voor de ondernemer die alles in 1x goed wil doen. Online en offline, alles in één stijl.

Van logo en visitekaartje tot een fotoshoot en een aansluitende WordPress website: alles is een kloppend geheel. 

Inhoud - ALL-IN

Duur: ± 3 maanden samenwerken aan jouw bedrijf | Investering vanaf 2995,-

 • Logo, sublogo, icoon
 • Kleurenpalet
 • Typografie
 • Instagram highlight icons (6)
 • Factuur- en offertesjabloon
 • Drukwerk naar keuze (bijvoorbeeld visitekaartje)
 • Mock-ups met voorbeelden van jouw branding
 • Stijlgids met een advies hoe je je nieuwe branding kunt inzetten
 • Domeinnaam, veilige en snelle hosting
 • Responsive website voor desktop, tablet en telefoon
 • 6 vrij in te delen pagina’s
 • Contactformulieren
 • Social media koppelingen
 • Google vriendelijk (SEO)
 • Persoonlijke uitleg over hoe je de website zelf kan beheren en aanpassen
 • 1:1 persoonlijk contact

Wat is een website zonder professionele foto’s? Juist, niets. Foto’s maken of kraken een website. Het resultaat van de fotoshoot kun je direct inzetten op jouw nieuwe website en social media. 

Je krijgt:

 • Minimaal 50-100 hoge kwaliteitsbeelden inclusief selectie / nabewerking / kalibratie
 • Kennismakingsgesprek incl. koffie/thee op locatie
 • Shoot op een locatie (s) naar keuze
 • Meerdere momenten voor een kledingwissel
 • Extra nabewerking bijv. in zwart wit (op aanvraag tot 10 foto’s)
Benieuwd naar een sfeerimpressie van zo’n fotoshoot? Klik hier.
 
Marloes Becker
PUUR24
Lees verder
Creativiteit, inlevingsvermogen en structuur zijn slechts een greep uit de kwaliteiten van Ilse.  Ze is een uitstekende vertaler, ze maakt mijn gedachten visueel. Een concept versie wordt daardoor vaak direct de definitieve versie.  Wanneer Ilse een voorbeeld geeft ben ik altijd enthousiast.  Ik maak gebruik van het ALL-IN pakket. Mijn wensen worden gehoord, ze heeft mijn bedrijf een echte professionaliseringslag gegeven. Mijn verkopen via de webshop zijn verdubbeld.
Jara Jager
SUIT Marketing
Lees verder
Voor mijn bedrijf SUIT Marketing was ik op zoek naar een professionele, strakke en moderne uitstraling die past bij mijn doelgroep. Ilse wist precies wat ik bedoelde toen ik haar mijn situatie, wensen en doelen voorlegde. Binnen no-time stond de branding op poten. Nog mooier en beter dan dat ik had kunnen wensen. Aansluitend op mijn nieuwe branding deden we een brandingshoot in fotostudio Atelier Oost, in Amsterdam. Beeld, tekst, visueel: alles is een kloppend geheel en sluit naadloos op elkaar aan. Ilse is professioneel, fijn om mee te werken en ze denkt mee in het hele proces. SUIT Marketing is door Ilse naar een hoger level getild.
Vorige
Volgende
 • Dat je een moodboard aanlevert ter inspiratie. 
 • Dat je feedback geeft op de ontwerpen. 
 • Dat je een duidelijke missie en visie hebt. 
 • Dat je professionele webteksten aanlevert.
 • Dat je tijd en geld durft te investeren in jouw merk. 
 1. Kennismaking & brainstorm – We bespreken in een uitgebreide brainstormsessie jouw wensen en ideeën aan de hand van het door jou gemaakte moodboard. We gaan samen de diepte in en bespreken de missie, visie, doelgroep en aanbod van jouw merk. 
 2. Basis Branding – We ontwikkelen het volledige Basis Branding pakket. 
 3. Fotoshoot – We organiseren een fotoshoot die aansluit op jouw nieuwe branding.
 4. Website – We implementeren alle content (branding en brandingfoto’s) in jouw nieuwe website. 100% tevreden? We plannen samen een feestelijke livegang in van jouw (re)branding en website.
 5. Livegang – Jouw nieuwe branding staat als een huis: je bent professioneel zichtbaar. Online en offline. 
 • Naderhand ontvang je alle ontwerpen, in diverse bestandsformaten, in een Google Drive zodat je deze gemakkelijk zelf kan downloaden en inzetten.
 • Ook na lancering ben ik bereid je te helpen voor vragen en advies. Je staat er niet alleen voor. Later ook investeren investeren in (extra) drukwerk of een nieuwe pagina op je website? Ik help je graag. 
 • Ik wil graag een webshop starten, kan dit ook? Ja dat kan zeker. Ik ontwikkel webshops in WordPress in combinatie met Woocommerce. Informeer naar de mogelijkheden. 
 • Ik heb al een website, kun je deze verhuizen naar jouw omgeving? Ja dat kan. Ik neem dat stukje techniek graag voor je uit handen. Het is praktisch als je alles onder een dak hebt staan (domeinnaam, e-mailadressen, hosting en de website).

Herkenbaar?

Jouw merk is klaar om te groeien. Je wil het professioneel aanpakken en jouw merk naar een hoger level tillen.

Je wil geen half werk, maar alles in 1x goed onderhanden nemen. 

Je wil graag alles onder één dak hebben: korte lijntjes en snel schakelen met iemand die jouw stijl begrijpt.

Je wil graag één aanspreekpunt hebben voor al jouw merkuitdagingen. 

Je kent de kracht van branding en wil deze tot in elk detail doorvoeren.

 

Ondernemer Ilse de Boer Media emmeloord Grafisch designer webdesigner webdeveloper

Laten we samen een merk creëren

Excited? Vul bijstaand contactformulier in en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

De fotoshoot - hoe gaat dat in zijn werking?

Wat is een website zonder professionele foto’s? Juist, niets. Foto’s maken of kraken een website. Deze moeten dus tip-top in orde zijn. Het resultaat van de fotoshoot kun je direct inzetten op jouw nieuwe website en social media. De fotoshoot is altijd in samenwerking met een ervaren fotograaf, zo werk ik vaak samen met Floortje Ruijter (@defotosvanfloor op Instagram). 

 1. Kennismaking & brainstormen – Eerst plannen we een brainstormsessie in met jou, de fotograaf en ik (Ilse). Onder het genot van koffie en wat lekkers leren we elkaar kennen en bespreken alle wensen en ideeën. Aspecten die we in dat gesprek bespreken zijn: Welke beelden wil je aan het einde van de fotoshoot hebben? Welke kleding ga je dragen? Op welke locatie(s) gaan we shooten? Alle details bespreken we samen zodat alles klopt en aansluit op jouw nieuwe branding en website. We plannen samen een datum in voor de daadwerkelijke fotoshoot. 
 2. De fotoshoot – De dag van de fotoshoot is daar. Eenmaal op locatie gaan we direct aan de slag met het maken van de visuele content. De fotograaf denkt actief mee in de diversiteit in beelden en coacht jou naar het perfecte plaatje, zodat ze straks perfect blenden op de nieuwe website, 
 3. De oplevering – De nieuwe foto’s worden meestal binnen een week opgeleverd. Jij en ik maken samen een selectie uit de foto’s en implementeren deze op de nieuwe website. Uiteraard mag je deze foto’s ook op je social media delen, ze behoren 100% tot jouw merk. Wil je na de fotoshoot nog meer beelden verkrijgen, bijvoorbeeld je favorieten in zwart wit, dan kunnen deze kosteloos extra opgevraagd worden., 

Aanvullende mogelijkheden

Google vindbaarheid: SEO & SEA 

Je website wordt standaard Google vriendelijk gemaakt. Ik zorg ervoor dat de basis omtrent Google netjes staat ingericht wordt zoals Google Analytics (inzicht in bezoekers), titels en meta-beschrijvingen.

Stapje verder gaan in je Google vindbaarheid? Ik werk samen met ervaren SEO en SEA specialisten die je optioneel (later) kunt toevoegen aan het pakket. 

Webteksten uitbesteden

Ik verwacht dat je professionele teksten bij mij aanlevert. Deze kun je zelf schrijven als je je daar goed bij voelt. 

Geen ster in het schrijven van teksten? Dan kan ik je een tekstschrijver adviseren. Ik werk samen met een ervaren tekstschrijven die je optioneel kunt toevoegen aan het pakket. 

Ondernemer Ilse de Boer Media emmeloord Grafisch designer webdesigner webdeveloper

Laten we samen een merk creëren

Excited? Vul bijstaand contactformulier in en ik neem binnen 24 uur contact met je op.