Het brandingpakket (Branding + Website)

Duur:  ± 10 weken | Investering vanaf 2497,-

Met dit ALL-IN pakket heeft jouw bedrijf een professionele uitstraling. Je bedrijf is online en offline zichtbaar, in één herkenbare stijl.

Wat krijg je?

 • Kennismakingsgesprek (uiteraard incl. koffie & lekkers)
 • WordPress website incl. ± tien pagina’s
 • Moodboard
 • Strategie – en doelgroepbepaling 
 • Fotoshoot op locatie 
 • Kleurenpalet
 • Typografie
 • Stylegids 
 • 1x primair logo, 2x sublogo + iconen
 • Factuur – en offerte sjablonen
 • 5x voorbeeld Instagram post sjablonen
 • 5x Instagram highlight iconen
 • 1x ontwerp naar keuze (visitekaartjes, bedankkaart, stempel of stickers)

Extra mogelijkheden & informatie

Klik op de elementen om uit te schuiven.

Je krijgt een professionele en veilige WordPress website met ± tien pagina’s. Dit kunnen er altijd meer of minder zijn, het is slechts een schatting. Bij elke website zijn de volgende aspecten ingegrepen. 

Je krijgt:

 • Domeinnaam
 • Hosting
 • E-mailadres (bijvoorbeeld info@jedomeinnaam.nl, wel zo professioneel als je een (potentiële) klant benaderd)
 • SSL-beveiliging (deze beveiliging is verplicht voor alle websites in Nederland. Te herkennen aan het slotje bovenin de URL-balk. SSL zorgt voor een veilige verbinding tussen computers, zodat alle gegevens worden beschermd.)
 • Volledig onderhoud van de website 
 • Google Analytics (geeft inzicht in het gedrag van de bezoekers op jouw website)
 • Dagelijkse back-up (mocht je een foutje maken tijdens het bewerken van een pagina, dan is dat gemakkelijk op te lossen door een back-up terug te plaatsen)
 • Gebruiksvriendelijkheid (werkend op alle apparaten zoals desktop, tablet en telefoon)
 • Social media koppelingen
 • Websitehandleiding (praktische handleiding zodat je zelf aan de slag kunt. PS: dit laatste hoeft niet als je daar geen behoefte aan hebt, in dat geval doe ik het graag voor je. Dit stemmen we samen af. 
 • Je krijgt een professionele en vertrouwde uitstraling. Wanneer mensen zien dat jij in jezelf investeert, durven zij dat ook in jou te doen. 
 • Je kunt hogere prijzen hanteren. Je bent het waard, je bent een merk en dat straal je uit. 
 • Je trekt passende klanten aan. Een consument koopt niet bij een bedrijf, een consument koopt bij jou. Zorg dat je branding eigen is. 

Fotografie is een belangrijk onderdeel van jouw branding. Samen maken we passende beelden die laten zien wie jij bent en wat je doet. De ontwikkelde beelden kunnen we gebruiken op de nieuwe website en op je social media. Je ontvangt ± 50 digitale, hoge kwaliteitsfoto’s. 

De fotoshoot wordt verzorgd in samenwerking met Floortje Ruijter. Floortje is gespecialiseerd in brandingshoots, bekijk hier haar portfolio. 

Is het je eerste fotoshoot? Geen probleem. Het is spannend en dat begrijpen we. Floortje en ik zullen je praktische tips geven en begeleiden in bijvoorbeeld houdingen zodat jij je echt comfortabel voelt. Het is tenslotte leuk!

Het kan zijn dat je al een bestaande website of huisstijl hebt, maar die aan een upgrade toe is. Ook dan is dit pakket geschikt voor jou.

Het is mogelijk om aanpassingen door te voeren in een bestaande website of huisstijl om zo je merk in een nieuw jasje te steken waarmee je een professionelere uitstraling hebt en de juiste klanten (weer) aantrekt. 

Het schrijven van goede webteksten kan erg moeilijk zijn. In dat geval werk ik samen met een professionele tekstinschrijver die graag met jou mee denkt & schrijft. Wil je liever alle webteksten volledig uitbesteden? Dan is dit uiteraard mogelijk.

Ja, de totale investering betaal je in twee termijnen. 50% van het totaalbedrag voorafgaand de opdracht. De overige 50% betaal je na oplevering van de volledige opdracht. 

Ik vind het belangrijk dat jij weet waar je in investeert en vooral waarom. In dat kader heb ik onderstaande enkele termen uit de pakketten toegelicht en verduidelijkt. Mocht je toch nog vragen hebben, vraag het dan gerust.

 • Hosting – Hosting is de plek waar jouw website en optionele emails op staan, de server.
 • SSL-Beveiliging – SSL staat voor Secure Sockets Layer, wat de beveiliging van jouw website is. Het is het slotje wat je bovenin de URL ziet staan. Elke website in Nederland verplicht op zo’n SSL-beveiling te hebben. Het is de verbinding tussen de twee servers en zorgt ervoor dat de gegevens op de website en die van de websitebezoeker, worden beschermd.
 • Domeinnaam De domeinnaam is de URL die jij bovenaan moet intypen om op jouw website te komen. In mijn geval “www.ilsedeboermedia.nl”. 
 • Stijlgids – De stijlgids is een samengesteld overzicht wat in een opslag jouw huisstijl en branding weergeeft. Kleurcodes en gebruikte lettertypes van bijvoorbeeld jouw logo staan daarin verwerkt. Daarnaast staat daarin je logo in verschillende bestandsformaten zoals PNG (zonder achtergrond), ZIP of in EPS met afloop (voor drukwerk). Zie het als een magazine waarin alle details staan van jouw ontwikkelde huisstijl.
 • Responsive voor alle apparaten – Hiermee wordt bedoeld dat je website of webshop passend wordt gemaakt voor desktop, tablet en telefoon.
 • Google Statistieken – Voor elke website of webshop maak ik een Google Analytics account. Met deze tool kun jij zelf bekijken welke doelgroep jouw website bezoekt en welke pagina’s bijvoorbeeld populair zijn. Dit sluit ik aan zodat jij inzicht krijgt in je huidige doelgroep zodat je jouw strategie kan blijven optimaliseren.

Voordelen van het ALL-IN pakket

Professionele uitstraling

Je bedrijf heeft een professionele uitstraling. Wanneer mensen zien dat jij in jezelf investeert, durven zij dat ook in jou te doen.

In 1x klaar

Met dit pakket heb je een ijzersterke solide basis liggen waarmee je jaren vooruit kunt.

Alles in één stijl

De website en de designs sluiten volledig op elkaar aan en kunnen tijdloos gebruikt worden social media en ander marketingmateriaal. Je bent herkenbaar, je krijgt eenheid en overzicht.

De juiste klanten

Doordat het design eigen is, aansluit op wie jij bent als persoon én als ondernemer, spreek je de passende klanten aan.

Dit zeggen anderen

Samen met mij een professioneel
merk ontwikkelen?

Vul het contactformulier in. Binnen 24 uur ontvang je een reactie.

Deze professionele ondernemers gingen je voor​

Dit zijn enkele voorbeelden van reeds opgeleverde projecten. Bekijk mijn Instagram-account voor meer projecten. 

Klik op het merk om het volledige project te zien. 

Wil jij net als deze ondernemers een professionele uitstraling hebben en de juiste klanten aantrekken?

Neem contact op.

Binnen 24 uur ontvang je een reactie.

Heb je twijfels? Bekijk onderstaande vragen en antwoorden

Is de investering het waard?

Het kan zijn dat je nog twijfelt over de investering. Het is een investering in jezelf en je bedrijf. In dat kader geef ik je het volgende mee: Onthoud dat zolang jij niets aanpast in jouw strategie, er ook niets verandert in je resultaat! Je zult zien wanneer jij een duidelijke strategie hanteert die past bij jou als persoon, als ondernemer, je ook passende klanten aantrekt. Een aankoop van een consument vindt plaats wanneer het een verbinding voelt met jou! Mocht je echt niet tevreden zijn met het opgeleverde resultaat (wat nog nooit is voorgekomen) kijken we samen naar een oplossing. 

Ik of mijn bedrijf is nog niet klaar voor het hele pakket. Ik wil enkel alleen het visitekaartje of een factuursjabloon laten ontwerpen. Kan dit ook?

Zeker kan dit ook. Zorg daarbij dat het een geheel blijft met datgene wat al is ontwikkeld om een professioneel merk uit (blijven) te stralen. Ik begrijp dat je in sommige gevallen wil investeren in losse elementen uit het pakket en stap voor stap wil optimaliseren, bijvoorbeeld om financiële middelen. In dat geval vraag ik je contact op te nemen met mij waarin we je wensen bespreken. Maak ik een passende prijsopgave zodat je effectief blijft investeren. – Alles wat aandacht krijgt, groeit. 

Ik ben nog geen ondernemer, maar heb wel een bedrijfsidee. Daarnaast ook geen idee wat ik wil uitstralen qua vormgeving en dergelijken. Kan je me daarbij ook helpen?

Graag denk ik met jou mee betreft het ondernemerschap. In een brainstormsessie kunnen we samen sparren over waar hoe jij van een idee naar werkelijkheid kan gaan. Graag geef ik je daarna praktische tips waarmee je zelf aan de slag kan en je een duidelijk, strategisch plan hebt. Betreft het vormgeven van dit plan, heb ik een speciaal Starterspakket ontwikkeld zodat de basis van jouw bedrijf goed is en je een vliegende start hebt! Wat levert dat je op? Je hebt direct meer vertrouwen in en grip op je bedrijfsidee omdat je een duidelijke strategie hanteert en niet zomaar iets doet waarvan ‘Je denkt dat het wel goed is’. Je straalt met het starterspakket professionaliteit uit. Als ondernemer geef ik je direct het als eerste advies: zorg dat de basis goed is, je in jezelf investeert en je dat blijf dat optimaliseren. De eerste indruk kun je maar 1x achterlaten!

Mocht je toch nog twijfels of vragen hebben, laat het mij onderstaande weten. Graag denk ik met je mee in de mogelijkheden. 

Nog vragen? Neem contact op​

Vul het contactformulier in. Binnen 24 uur ontvang je een reactie.