Branding is het vermerken van jouw bedrijf: zichtbaarheid online én offline.

Het brandingpakket

Het pakket voor de ondernemer die van zijn bedrijf een merk wil maken. Met dit pakket krijg jij grip en vertrouwen in je strategie die wij samen ontwikkelen. Daarnaast ontwikkel je samen met mij de vormgeving van je onderneming die ook past bij jou als persoon. Alles in één passende stijl: je bedrijf heeft een professionele uitstraling en zorgt voor vertrouwen bij je (potentiële) klanten. Zie onderstaande hoe het brandingpakket is opgebouwd en waar we mee aan de slag gaan.

Je krijgt

Online luxe

Offline luxe

Zo ziet het brandingpakket eruit

Deel I

De ondernemer

We gaan aan de slag met het ondernemerschap, je mindset, je kernwaarden, je doelen als ondernemer, je kanalen, je netwerk en we schetsen jouw ideale klant.

Je krijgt inzicht in je huidige ondernemersstrategie, mogelijk hanteer je nu geen duidelijke strategie. Je krijgt in vorm van een SWOT-analyse een overzicht van jouw sterkte- en verbeterpunten, we bespreken samen hoe we die maximaal kunnen optimaliseren. Daarnaast krijg je overzicht in wat je wil uitstralen in je nieuwe brandingstrategie en waarom. 

Deel II

De onderneming

We gaan aan de slag met je huidige strategie, je behoeften, je missie, je visie en je doelen op lange- en korte termijn.

In dit deel krijg jij duidelijk waar je onderneming staat, wat je sterke punten zijn en waar jouw kansen liggen. Je krijgt onder andere een strategieanalyse en een globale concurrentieanalyse. We stellen jouw missie, visie en doelen op papier en bespreken hoe we die kunnen behalen op een manier die past bij jou en je onderneming. 

Deel III

Het vermerken

In dit deel krijgt jouw branding vorm. In een brainstormsessie visualiseren we jou als ondernemer en jouw onderneming in vorm van beeld en design.

Je krijgt o.a. een logo, logovarianten, kleurpaletten, een stijlgids, offline luxe: visitekaartjes, factuur- en offertesjablonen en (optioneel) een fotoshoot op locatie.

Deel IV

De WordPress Website

We ontwikkelen een passende website die aansluit op jou vernieuwde branding. Je bent nu naast offline, ook online professioneel zicht- en vindbaar. 

Je krijgt een unieke WordPress website die aansluit qua stijl en waarden van jouw nieuwe branding. Je krijgt professionele webteksten, rechtenvrij beeld en websitetraining. 

Deel V

Coaching

Na oplevering van de nieuwe strategie en de nieuwe website coach ik je op het gebied van ondernemerschap en het inzetten van jouw strategie.

Je krijgt twee maanden begeleiding na oplevering in het inzetten van jouw nieuwe branding & website. Je krijgt praktische tips waar jij zelf direct mee aan de slag kan: alle benodigdheden hebben we ontwikkeld, nu ga jij het inzetten.

Wil je meer informatie over de inhoud van het brandingpakket of heb je twijfels? Neem gerust contact met mij op, dan bespreken we samen de mogelijkheden. 

Voorafgaand het traject plannen we altijd eerst samen brainstormsessie in om elkaar en elkaars bedrijf te leren kennen. Ik ben erg benieuwd naar jou en jouw bedrijf(sidee)! 

Al het drukwerk van Ilse de Boer Media wordt gerealiseerd door de lokale drukkerij en volledig handzaam verpakt voor de hoogste kwaliteit.

De investering

Het brandingpakket is een investering vanaf €1699 excl. btw. Dit is een richtprijs omdat de definitieve totaalprijs afhankelijk is van twee aspecten: de grootte van de gewenste website/webshop en de optionele fotoshoot op locatie.  Er is een groot verschil qua investering tussen een informerende website met vijf pagina’s of een webshop met vijfhonderd unieke producten. De optionele fotoshoot wordt verzorgd in samenwerking met Floortje Ruijter. Samen maken we professionele foto’s die jouw als ondernemer laten zien, maar ook jou als persoon. Samen kiezen we locaties uit die aansluiten op de nieuwe branding en die bij jou passen. Zie het als een verwendag: een investering in jezelf. Je krijg 50 kwaliteit foto’s die jij kan gebruiken op je nieuwe website en als social media content.  Er is veel mogelijk in alle vormen en maten: vandaar een richtprijs betreft het brandingpakket. Ben je geïnteresseerd, aarzel niet en neem contact met mij op: ik maak graag een vrijblijvende prijsopgave op maat voor jou!

Zo omschrijft Leonie Kramer onze samenwerking

Mijn ervaring met Ilse de Boer Media was erg fijn. Samen ontwikkelden we een mooie website, webshop en grafische ontwerpen. Een website met veel mogelijkheden wat mooi samen loopt met de rest van mijn social media. Communicatief is Ilse erg sterk en prettig. Ilse neemt de tijd voor je en probeert zo goed mogelijk aan m’n wensen te voldoen. We zaten op 1 lijn en de opdracht is in een vlot tempo uitgevoerd. Ik wil Ilse zeker als persoonlijke content creator en websitebeheerder behouden. 

Transparantie

Ik vind het belangrijk dat jij weet waar je in investeert en vooral waarom. Transparantie en eerlijkheid is een van de kernwaarden van Ilse de Boer Media. In dat kader heb ik onderstaande enkele termen uit de pakketten toegelicht en verduidelijkt. Mocht je toch nog vragen hebben, vraag het dan gerust. 

Hosting – Hosting is de plek waar jouw website en optionele emails op staan, de server.

SSL-Beveiliging – SSL staat voor Secure Sockets Layer, wat de beveiliging van jouw website is. Het is het slotje wat je bovenin de URL ziet staan. Elke website in Nederland verplicht op zo’n SSL-beveiling te hebben. Het is de verbinding tussen de twee servers en zorgt ervoor dat de gegevens op de website en die van de websitebezoeker, worden beschermd. 

Domeinnaam – De domeinnaam is de URL die jij bovenaan moet intypen om op jouw website te komen. In mijn geval “www.ilsedeboermedia.nl”. 

Stijlgids – De stijlgids is een samengesteld overzicht wat in een opslag jouw huisstijl en branding weergeeft. Kleurcodes en gebruikte lettertypes van bijvoorbeeld jouw logo staan daarin verwerkt. Daarnaast staat daarin je logo in verschillende bestandsformaten zoals PNG (zonder achtergrond), ZIP of in EPS met afloop (voor drukwerk). Zie het als een magazine waarin alle details staan van jouw ontwikkelde huisstijl. 

Offerte & Factuur Sjablonen – Dit zijn handige invulsjablonen die jij standaard kan gebruiken voor het ontwikkelen van offertes en facturen. Volledig in stijl van jouw huisstijl. Deze kunnen we in verschillende programma’s ontwikkelen zoals Word of Canva: dat waar jij de voorkeur aan geeft. Bekijk voorbeeld sjablonen.

Responsive voor alle apparaten – Hiermee wordt bedoeld dat je website of webshop passend wordt gemaakt voor desktop, tablet en telefoon.

Google Statistieken – Voor elke website of webshop maak ik een Google Analytics account. Met deze tool kun jij zelf bekijken welke doelgroep jouw website bezoekt en welke pagina’s bijvoorbeeld populair zijn. Dit sluit ik aan zodat jij inzicht krijgt in je huidige doelgroep zodat je jouw strategie kan blijven optimaliseren. 

Websitetraining – De websitetraining geef ik aan ondernemers die zelf hun website willen leren aanpassen. Ik geef je een websitetraining en handleiding zodat jij mogelijk zelf werkzaam kan zijn met jouw website zoals het toevoegen van nieuwe producten of blog. Mocht je dit laatste liever aan mij uitbesteden omdat je geen affiniteit hebt met het schrijven of publiceren? Geen probleem, dan verzorg ik dit volledig en doe jij waar jij goed in bent. 

Wat levert branding jou op?

Je krijgt meer vertrouwen omdat je grip hebt op wat je doet en je een duidelijke strategie hanteert

Je kunt hogere prijzen hanteren omdat je een professionele uitstraling hebt.

Je bedrijf straalt uit wie jij bent en waar jouw waarden liggen. Je trekt passende klanten aan die een connectie met jou en jouw bedrijf voelen.

Toch twijfels? Bekijk onderstaande vragen en antwoorden

Is de investering het wel waard?

Het kan zijn dat je nog twijfelt over de investering. Het is een investering in jezelf en je bedrijf. In dat kader geef ik je het volgende mee: Onthoud dat zolang jij niets aanpast in jouw strategie, er ook niets verandert in je resultaat! Je zult zien wanneer jij een duidelijke strategie hanteert die past bij jou als persoon, als ondernemer, je ook passende klanten aantrekt. Een aankoop van een consument vindt plaats wanneer het een verbinding voelt met jou! Mocht je echt niet tevreden zijn met het opgeleverde resultaat (wat nog nooit is voorgekomen) kijken we samen naar een oplossing. 

Ik of mijn bedrijf is nog niet klaar voor het hele pakket. Ik wil enkel alleen het visitekaartje of een factuursjabloon laten ontwerpen. Kan dit ook?

Zeker kan dit ook. Zorg daarbij dat het een geheel blijft met datgene wat al is ontwikkeld om een professioneel merk uit (blijven) te stralen. Ik begrijp dat je in sommige gevallen wil investeren in losse elementen uit het pakket en stap voor stap wil optimaliseren, bijvoorbeeld om financiële middelen. In dat geval vraag ik je contact op te nemen met mij waarin we je wensen bespreken. Maak ik een passende prijsopgave zodat je effectief blijft investeren. – Alles wat aandacht krijgt, groeit. 

Ik ben nog geen ondernemer, maar heb wel een bedrijfsidee. Daarnaast ook geen idee wat ik wil uitstralen qua vormgeving en dergelijken. Kan je me daarbij ook helpen?

Graag denk ik met jou mee betreft het ondernemerschap. In een brainstormsessie kunnen we samen sparren over waar hoe jij van een idee naar werkelijkheid kan gaan. Graag geef ik je daarna praktische tips waarmee je zelf aan de slag kan en je een duidelijk, strategisch plan hebt. Betreft het vormgeven van dit plan, heb ik een speciaal Starterspakket ontwikkeld zodat de basis van jouw bedrijf goed is en je een vliegende start hebt! Wat levert dat je op? Je hebt direct meer vertrouwen in en grip op je bedrijfsidee omdat je een duidelijke strategie hanteert en niet zomaar iets doet waarvan ‘Je denkt dat het wel goed is’. Je straalt met het starterspakket professionaliteit uit. Als ondernemer geef ik je direct het als eerste advies: zorg dat de basis goed is, je in jezelf investeert en je dat blijf dat optimaliseren. De eerste indruk kun je maar 1x achterlaten!

Mocht je toch nog twijfels of vragen hebben, laat het mij onderstaande weten. Graag denk ik met je mee in de mogelijkheden. 

Zo omschrijven Lisa & Brenda Alves het traject

“Ilse heeft een mooie webshop voor ons gebouwd met de mogelijkheden voor onze klanten om zelf producten te kunnen ontwerpen – Een grote toegevoegde waarde!”

Ilse heeft ons geholpen met het maken van onze webshop – Van Bries. We vonden haar betrokkenheid en enthousiasme erg fijn. Ondanks dat we dit project aangingen in ‘corona-tijd’ hebben we niet het gevoel gehad dat we een stukje ‘communicatie ‘ mistten. Dit ging zowel online als (later) in het echt, erg soepel. Ze heeft een mooie webshop voor ons gebouwd met de mogelijkheid voor onze klanten om zelf een product te ontwerpen. Dit geeft de webshop voor ons een grote toegevoegde waarde. Daarnaast is de webshop zo gebouwd dat we deze zelf bij kunnen houden.

Geïnteresseerd in het brandingpakket?

Ik ben heel benieuwd naar jou! Ik streef ernaar binnen 24 uur te beantwoorden!