Dit hebben anderen ervaren

Ilse heeft me geholpen een nieuwe website te creëren waar ik blij van wordt. Wat ik belangrijk vind heeft Ilse allemaal gehoord en verwerkt tot een site die functioneel en mooi is. Ook bijvoorbeeld de foto’s zijn gewoon wie ik ben en geven aan wat ik doe. Ilse geeft je vertrouwen in dat het goed komt, en het komt ook goed! Ze reageert vlot en de hele samenwerking is ontspannen en gemoedelijk, maar ook doelgericht en professioneel. Een combinatie waar ik van hou.
We hadden een website die mooi was, maar minder functioneel. Ook was het onderscheid niet heel duidelijk in onze twee bedrijven. Nu we ons aanbod flink aan het uitbreiden zijn, wilden we graag dat onze website hierbij aansloot. Onze websites hebben een totale make-over gekregen. Ze zien er fantastisch uit! De lijnen zijn kort, de communicatie verloopt goed.
Wij liepen vast bij de ontwikkeling van onze website. Toen hebben we Ilse ingeschakeld en zij heeft voor ons de puntjes op de i gezet. Daarnaast heeft ze onze overige wensen verwerkt. Ilse is een prettige vrouw om mee samen te werken en wij zijn blij met het eindresultaat.
Ik heb Ilse de Boer Media gevraagd om een professionele website voor ons te maken van ons Fruitbedrijf. Ik vond de samenwerking erg prettig, en het resultaat zeer geslaagd. Ilse is erg betrokken en toegankelijk. Ze hield ons continu op de hoogte van de voortgang van de website. Ze kwam ook een aantal keren langs bij ons aan huis om alles door te praten. Dit was erg prettig. Ze heeft haar zaakjes goed voor elkaar en straalt professionaliteit uit. De offerte was ook erg duidelijk uitgeschreven. Dit vind ik altijd belangrijk. Kort samengevat heb je een mooie, professionele website voor een betaalbare prijs. Als ik in de toekomst nog een keer een website wil laten maken zal ik zeker weer bij Ilse de Boer Media aankloppen!
Mijn ervaring met Ilse de Boer Media heb ik ervaren als erg fijn! Zelf was ik aan het brainstormen over een eigen online webshop. Ik zette zelf de punten op papier waar ik aan moest denken wanneer ik een eigen webshop wilde starten. Vanuit daar kwam ik in contact met Ilse. Het idee en het plan werd snel werkelijkheid. Ilse zag het als een uitdaging om haar eerste webshop te ontwikkelen in samenwerking met By Iris Deco. Door veel samen te sparren en effectief te werken kwamen wij tot een mooi resultaat: Een diverse goedwerkende webshop waarin technisch gezien niets te gek is. De communicatie met Ilse via WhatsApp is fijn en snel. Tot op heden beheert Ilse de Boer Media mijn webshop. Zij voeren snel en goed mijn nieuwe wensen en ideeën door in de webshop.
Ilse heeft ons super goed en snel geholpen om onze webshop opnieuw in te richten. Ze is altijd bereikbaar voor vragen en is razend snel met antwoorden en altijd behulpzaam.
Krista Rozendaal
Eigenaresse Winkel Ens, Vers Uit De Polder
Ilse maakte voor mij een presentatiedia/sheet, die ik kan gebruiken als kapstok voor (online) presentaties. Heel fijn hoe ze mee denkt om dit te maken in een stijl die past bij mijn werkgever én bij mij. Ondanks dat ze regelmatig op reactie van mij moest wachten, bleef ze heel begripvol en geduldig. Ik ben blij met het resultaat!
Hanneke Rasing
Verpleegkundig Onderzoeker, Isala Zwolle
Ilse heeft ons geholpen met het maken van onze webshop Van Bries.nl We vonden haar betrokkenheid en enthousiasme erg fijn. Ondanks dat we dit project aangingen in 'corona-tijd' hebben we niet het gevoel gehad dat we een stukje ''communicatie'' mistten. Dit ging zowel online als (later) in het echt, erg soepel. Ze heeft een mooie webshop voor ons gebouwd met de mogelijkheid voor onze klanten om zelf een product te ontwerpen. Dit geeft de webshop voor ons een grote toegevoegde waarde. Daarnaast is de webshop zo gebouwd dat we deze zelf bij kunnen houden.
Lisa & Brenda Alves
Ondernemers - Eigenaressen Van BRIES.

Angela Goossens, Hippekaartjes 

Leonie Kramer, Lowland Yoga