ervaringen

Lees onderstaande ervaringen van onze klanten die een grafisch ontwerp, website of webshop hebben laten maken door Ilse de Boer Media

Mijn ervaring met Ilse de Boer Media was erg fijn. Samen ontwikkelden we een mooi project. Een website met veel mogelijkheden wat ook weer mooi samen loopt met de rest van het social media van mijn bedrijf. Communicatief is Ilse erg sterk en prettig. Ilse neemt de tijd voor je en probeerde zo goed mogelijk aan m’n wensen te voldoen. We zaten er op 1 lijn en de opdracht is ook in een vlot tempo uitgevoerd. Ik zou Ilse ook zeker als persoonlijke content creator en website beheerder willen houden.
Mijn ervaring met Ilse de Boer Media heb ik ervaren als erg fijn! Zelf was ik aan het brainstormen over een eigen online webshop. Ik zette zelf de punten op papier waar ik aan moest denken wanneer ik een eigen webshop wilde starten. Vanuit daar kwam ik in contact met Ilse. Het idee en het plan werd snel werkelijkheid. Ilse zag het als een uitdaging om haar eerste webshop te ontwikkelen in samenwerking met By Iris Deco. Door veel samen te sparren en effectief te werken kwamen wij tot een mooi resultaat: Een diverse goedwerkende webshop waarin technisch gezien niets te gek is. De communicatie met Ilse via WhatsApp is fijn en snel. Tot op heden beheert Ilse de Boer Media mijn webshop. Zij voeren snel en goed mijn nieuwe wensen en ideeën door in de webshop.
Ilse heeft ons super goed en snel geholpen om onze webshop opnieuw in te richten. Ze is altijd bereikbaar voor vragen en is razend snel met antwoorden en altijd behulpzaam.
Scroll Up