Samen werken aan jouw bedrijf.

Master Brand

Het programma voor ondernemers die binnen drie maanden hun branding, webdesign en zichtbaarheid onder handen willen nemen met als doel: professionaliseren in zijn totaliteit.

Jij bent ondernemer met een duidelijke visie. Jij weet wat je wilt uitstralen en kent jouw ideale klant.

Maar.. Je hebt moeite met het creëren van een herkenbare identiteit voor jouw bedrijf. Jij hebt geen duidelijke, professionele huisstijl en vormgeving die zorgt voor herkenning en de juiste uitstraling.

Je merkt dat..
– De uitstraling van je bedrijf niet overeenkomt met de kwaliteit die je biedt.
– Je website niet up-to-date is en je geen (consistente) klantenstroom via de website hebt.
– Je ‘maar doet wat mooi staat’ als het op branding neerkomt. Je hebt misschien zelf al wat in elkaar gezet of afgekeken bij concurrenten, maar het WAUW-effect mist.
– Wanneer je jouw social media en website naast elkaar legt, het geen kloppend geheel is.
– Je een professionaliseringsslag wil maken in zijn totaliteit, alles in 1x goed onderhanden wil nemen.

Of het nu op social media, je website of elders is, jij verlangt naar consistente branding. Je wilt dat jouw merk overal herkenbaar en consistent is.

Als dat het geval is, zit je op de juiste plek.

Over jou

Jij wil een grote slag maken als het gaan om jouw bedrijf. Je wil professionaliseren.

Maar wel in zijn totaliteit. Want je weet wat de kracht is van goede branding.

Jij weet dat je branding in zijn geheel moet aanpakken en dat het werkt als je het tot in detail hebt doorgevoerd.

Je verlangt naar het moment waarop alles in jouw bedrijf naadloos op elkaar aansluit.

Van jouw Instagram-profiel tot jouw website – je wilt een kloppend geheel. Een echte beleving bieden.

Je wil helderheid creëren voor jezelf.

Een aanbod creëren waar je 100% achter staat. Een uitstraling die aansluit op jouw visie en met trots naar je website verwijzen.

En dit alles, met een ervaren iemand aan jouw zijde die jou ideeën vertaalt tot tastbare ontwerpen, waaraan je vragen kan stellen over marketing en je daarbij exact vertelt welke strategische stappen je moet zetten om jouw doelen te behalen.

“Ilse brengt niet alleen mooie stijl, maar heeft ook strategische kennis en maakt daarmee ook een commerciële impact.”

Dit is wat ik doe

Master Brand betekent;

Dit zijn de modules van Master Brand.

In deze drie maanden werken we samen aan jouw bedrijf. Ik ben er voor al jouw vragen omtrent strategie, branding, webdesign en zichtbaarheid.

Snel een vraag stellen via Whatsapp of even sparren over een vraagstuk waar je tegenaan loopt? Ik denk graag met je mee zodat je direct verder kunt.

We duiken samen in de kern van jouw bedrijf en creeren helderheid. Samen brengen we jouw ideale klant in kaart en zetten we een ijzersterk aanbod op papier. Een aanbod waarin jouw waarde wordt vertaald tot een concreet product of dienst waar je 100% achterstaat en met trots naar verwijst.

Daarnaast gaan we in deze module aan de slag met jouw strategie: hoe positioneer je jezelf in de markt, waar ligt jouw onderscheidend vermogen en hoe verkoop je jouw aanbod op een manier die bij jou past.

Wat krijg ik concreet in de module “Aanbod & Strategie”?
– Strategiesessie van 2 uur, op een inspirerende locatie
– Vragenlijst over de kern van jouw bedrijf ter voorbereiding
– Template voor het vormgeven van jouw aanbod.

Het fundament staat, het tijd om deze te visualiseren in een unieke branding (van een nieuw logo en een kleurenpalet tot Instagram sjablonen tot jouw eigen brand guideline). Een ijzersterke basis waarin alles naadloos op elkaar aansluit. Ik leer je exact hoe je jouw branding consistent doorvoert op social media en hoe je personal branding vóór je kunt laten werken.

Wat krijg ik concreet in de module “Branding”?
– Strategiesessie van 2 uur, op een inspirerende locatie
– Primair en secundair logo
– Icoon
– Kleurenpalet
– Typografie-selectie
– Mock-ups
– Instagram Highlight Covers (4)
– Instagram Templates (4)
– Instagram advies “Profiel inrichten”
– Brand Guideline

Branding Totaal Brandbook Stijlgids Beige

Branding werkt wanneer je het tot in elk mogelijk detail doorvoert, dus ook jouw website mag niet achter blijven. Het is een plek waar je wil verkopen. In deze module bouwen we een volledige website op maat. Geen zorgen, ik bouw en ontzorg je als het aankomt op techniek. Jij levert input en geeft feedback. 

Ik leer je hoe je zelf ijzersterke website schrijft (die ook werken in Google), hoe je een converterende salespagina opbouwt en hoe je slim gebruik kan maken van consumentenpsychologie.

Wat krijg ik concreet in de module “Webdesign”?
– Een volledige maatwerk website met 6 vrij in te delen pagina’s – van strategie en ontwerp tot realisatie en een feestelijke lancering.
– Responsive design, voor desktop, tablet en telefoon.
– Contactformulieren
– Social media koppelingen
– Advies over het inrichten van Google Mijn Bedrijf en Google Search Console
– SEO-checklist, voor het schrijven van goede teksten die ook in Google werken.

Wat is branding en een nieuwe website zonder foto’s? Juist, niets. Professionele beelden zijn onmisbaar en daarom is de fotoshoot een onderdeel in Master Brand.

Van strategie tot kleding- en stylingadvies – we nemen het mee zodat alles naadloos aansluit op jouw nieuwe merkuitstraling. Het resultaat van de fotoshoot kun je direct inzetten op jouw nieuwe website en social media kanalen, zoals tijdens jouw lancering!

Wat krijg ik concreet in de module “Fotoshoot”?
– Professionele fotoshoot van 1 uur, in samenwerking met een ervaren fotograaf uit mijn team.
– Je ontvangt minimaal 30 digitale foto’s als resultaat inclusief selectie, nabewerking en kalibratie.
– Je wordt volledige begeleidt voorafgaand en gedurende de fotoshoot. Wij (de fotograaf en ik) denken actief mee met jouw aanbod, strategie, uitstraling, locatie- en kledingkeuze.

Studio Lota branding shoot atelier murier

Na Master Brand heb jij:

Wat is de investering van Master Brand?

De investering van Master Brand bedraagt €3500 exclusief btw of in drie termijnen van €1250 exclusief btw.

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Plan een strategiesessie in.

Binnen 30 minuten weet jij concreet welke kansen je moet pakken om jouw doelen te behalen. We bespreken waar je staat, waar je naartoe wilt groeien, en wat je er voor nodig hebt om hier te komen.

Ook bespreken we of ik de juiste persoon ben om je hierbij te helpen. Dit gesprek is 100% vrijblijvend.

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag hier niet tussen? Mail mij op info@ilsedeboermedia.nl of stuur mij een DM op Instagram.

Na elk ontwerp is er een uitgebreide feedbackronde, zowel in de module Branding, als in de module Webdesign. Om je een idee te geven van de werkwijze:

1e concept ontwerpen > 1e feedbackronde > 2e concept ontwerpen > 2e feedbackronde > Puntjes op de i zetten & definitieve ontwerpen opleveren. Een extra feedbackronde nodig? Geen probleem.

Master Brand is een 3 maanden durend programma. In deze maanden heb je 3x een 1:1 strategiesessie van 2 uur:

  • Strategiesessie “Aanbod & Strategie”
  • Strategiesessie “Branding & Webdesign”
  • Strategiesessie “Fotoshoot”

Bij voorkeur vinden de strategiesessies live plaats op een inspirerende locatie, zodat we snel kunnen schakelen en ik jou als persoon goed leer kennen. 

Ik draai Master Brand met een beperkte groep ondernemers, zodat ik je optimaal en heel betrokken kan begeleiden voor het beste resultaat. Snel een vraag stellen via Whatsapp of even sparren over een vraagstuk waar je tegenaan loopt? Ik denk graag met je mee zodat je direct verder kunt.

De website wordt gebouwd in WordPress in combinatie met Elementor. Elementor is een gebruiksvriendelijke builder, waardoor je ook de mogelijkheid hebt om zelf een aanpassing aan de website te kunnen doen.

Ik kan begrijpen dat je op het gebied van techniek graag alles onder één dak wil hebben en een persoonlijk aanspreekpunt in geval van vragen of problemen, weet dat ik je daarin volledig kan ontzorgen: van hosting tot e-mail. Ik beheer en beveilig van +50 ondernemers hun hosting, e-mail en website.

Het hostingpakket is standaard niet inbegrepen, maar kun je optioneel toevoegen aan Master Brand. De investering daarvan is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en zullen we tijdens de strategiesessie bespreken.

Ja. Ik neem dat stukje techniek graag voor je uit handen.

De websiteteksten schrijf je in principe zelf. Je ontvangt van mij een SEO checklist, die je helpt met het schrijven van goede teksten (die ook in Google werken). Ik help je persoonlijk op weg met de indelingen van de pagina’s, jij hoeft voornamelijk ze alleen inhoudelijk uit te werken.

Liever uitbesteden? Ik heb in mijn eigen team een ervaren tekstschrijver die het graag voor je uit handen neemt. Vraag naar de mogelijkheden in de strategiesessie.

Er zijn diverse mogelijkheden optioneel toe te voegen aan het Master Brand programma, onder andere:

  • Webshop-functie (Woocommerce)
  • Integratie met mailsystemen zoals Mailchimp of ActiveCampaign.
  • Drukwerk
  • Vormgeving van documenten (e-book/werkboek/factuur- of offertesjabloon/et cetera).

Vraag naar alle mogelijkheden tijdens de strategiesessie.