Deze ondernemers zijn nu professioneel zichtbaar

Bekijk hier de meest recent opgeleverde projecten. Meer projecten zien? Neem een kijkje op mijn Instagram @ilsedeboermedia.nl

Voor Jara mocht ik een branding, fotoshoot en nieuwe website realiseren. Het merk heeft een volledige re-branding ondergaan. Één ding stond vast: weg van het roze. Want met haar dienstverlening als CRO-specialist, heeft ze voornamelijk een mannelijke doelgroep. Kernwoorden van deze branding zijn: strak, stoer, eenvoud en professioneel

Jara Jager, eigenaar SUIT Marketing
Lees verder
Binnen no-time stond de branding op poten. Nog mooier en beter dan dat ik had kunnen wensen. Ilse is professioneel, fijn om mee te werken en ze denkt mee in het hele proces. SUIT Marketing is door Ilse naar een hoger level getild.

Voor Judith mocht ik een ijzersterke basis creëren middels het Basis Branding pakket. Een logo, een icoon, een kleurenpalet, een typografie selectie, een factuursjabloon en divers drukwerk: alle merkuitingen hebben een nieuwe, herkenbare uitstraling gekregen. Waar voorheen eenheid mistte, is nu de huisstijl tot in elk detail doorgevoerd. 

Judith Landstra - de Graaf, eigenaar Bureau Contentcreatie
Lees verder
Via via hoorde ik van Ilse. Ik vond haar website en eerdere werk erg mooi en besloot voor het Basis Branding-pakket te gaan. Hier heb ik zeker geen spijt van gehad! Ilse vertaalde mijn wensen en ideeën in een prachtig concept waar ik erg enthousiast over was. De communicatie verliep soepel en binnen een paar weken had ik een prachtige nieuwe huisstijl voor Bureau Contentcreatie. Ilse, nogmaals bedankt!

Photo by Shanna

Als fotograaf legt Shanna met heel veel passie gezinnen en bedrijven vast. Bij haar prachtige werk, hoort nu ook een nieuwe uitstraling. 

Omdat Shanna met bepaalde elementen uit het oorspronkelijke logo blij was, besloten we die elementen als basis te nemen voor het nieuwe logo: zoals de typografie en de stralen. 

Shanna Wemijer
Lees verder
Bij Ilse heb ik voor mijn bedrijf een re-branding gedaan. Er was al een basis maar hier was ik niet helemaal tevreden over. Toen ik Ilse tegenkwam en zag dat ze het pakket 'Basisbranding en drukwerk' aanbood dacht ik dat dat misschien wel wat voor mij kon zijn. Ik was eerst wat twijfelend maar door haar fijne reactie kreeg ik gelijk een vertrouwd gevoel en dat was helemaal terecht. Het eindresultaat is prachtig geworden. Ilse is erg creatief aangelegd waardoor ze de visie van je bedrijf kan omzetten naar een hele mooie branding die bij je bedrijf past, stijlvol én uniek is. Ze neemt haar werk serieus en is prettig in de omgang en communicatie. Kortom: mocht je nog twijfelen, gewoon doen! Ik ben blij dat ik deze investering gedaan heb want dat was het zeker waard. Bedankt Ilse!

Voor Studio IDA mocht ik een ijzersterke basis creëren. Al enige tijd ging haar roze huisstijl mee, maar toch had ze het gevoel dat er iets miste. Ze wilde meer: Meer luxe. Meer kwaliteit. Meer rust. 

We hebben samen een nieuwe, unieke branding ontworpen: strak, maar wel met een sierlijke touch.  Een tijdloze, authentieke uitstraling mocht niet ontbreken.

Ida Moens - Ten Napel
Lees verder
Mijn Basis Branding heeft Ilse volledig ontworpen, ik had wel iets qua logo maar hier was ik niet helemaal tevreden over. Daar heeft ze zeker verandering in gebracht. Ik wilde heel graag iets gaafs uitstralen; vrouwelijk,sierlijk,strak en professioneel. Een aantal woorden waarmee Ilse aan de slag is gegaan. Wat heeft ze er iets moois van gemaakt en ik ben er zo ontzettend blij mee. Prachtig logo en prachtige visite kaartjes. Voor al mijn volgende drukwerk kom ik zeker bij Ilse!

Voor Marloes (vinoloog) mocht ik een volledige re-branding ontwikkelen. Zowel de branding als de wijn-webshop heeft een volledige make over gekregen.

PUUR24 is nu professioneel zichtbaar. Haar volledige branding is tot in elk detail doorgevoerd, online én offline. Van drukwerk tot haar social media templates: alles heeft één herkenbare stijl.

Marloes Becker, eigenaar PUUR24
Lees verder
Mijn wensen worden gehoord, Ilse heeft mijn bedrijf een echte professionaliseringslag gegeven. De verkopen via de webshop zijn verdubbeld.

Lorieke is eigenaresse Studio Lota: een interieurstudio uit de Noordoostpolder waar kernwoorden als luxe, rust, professionaliteit, persoonlijkheid en kwaliteit, centraal staan.

Studio Lota heeft in de zomer van juni 2022 een volledig make-over gekregen. Er is een volledig nieuwe branding en website ontwikkeld. Naast een nieuwe branding en website hebben er twee fotoshoots plaatsgevonden zodat klanten écht een gevoel krijgen bij het samenwerken met Studio Lota.

Lorieke Tadema, eigenaar Studio Lota
Lees verder
Wat ben ik blij dat ik jou heb ingeschakeld. Jouw deskundigheid en enthousiasme.

Solyx Energy is een duurzaam concept uit Nijkerk. Voor Solyx mocht ik de volledige branding en website realiseren. Het gaat om een start-up, wat betekende dat alles vanaf nul moest worden opgebouwd. Van logo en productverpakkingen tot de beursstand en divers drukwerk: alles heeft één herkenbare stijl gekregen. Het icoon is zichtbaar op het pand, in elk drukwerk, op de beurs en op de website. 

Emma Snaak, eigenaar Solyx Energy
Lees verder
We zijn niet alleen zelf blij met het resultaat, maar hebben ook direct goede feedback uit ons netwerk ontvangen. Daarnaast weten nieuwe klanten onze website vanaf week 1 te vinden – hierbij speelt onze website en uitstraling ongetwijfeld een grote rol. Al met al een prettige samenwerking!

Hippekaartjes

Hippekaartjes is een ontwerpstudio uit de Noordoostpolder en gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van maatwerk geboortekaartjes.

Angela, ondernemer van Hippekaartjes, is zelf een specialist in design en heeft daarom zelf haar branding (logo, huisstijl & afbeeldingen) ontwikkeld en aangeleverd. Aan de hand hiervan heb ik de nieuwe website ontwikkeld, volledig aansluitend op haar bestaande branding zodat het een geheel is. Bekijk hier de website van Hippekaartjes.

Angela Goossens, eigenaar Hippekaartjes
Lees verder
Enorm blij ben ik met mijn website. Ilse heeft mijn ideeën perfect vertaald in een mooie website. De communicatie is fijn, en met Ilse haar kennis en creativiteit gun ik iedereen een website van haar hand.

LR Marketing

Voor LR Marketing mocht ik de een volledig nieuwe branding opleveren, inclusief een primair logo, sublogo’s, iconen, illustraties, factuur- en offertesjablonen en een stijlgids. 

Kernwoorden van deze branding zijn: tijdloos, klassiek en strak.

Laura, Reedijk
Lees verder
Ilse heeft een huisstijl gecreëerd die precies aan mijn wensen voldoet. Door haar creativiteit en ideeën heb ik nu een logo waar ik ontzettend blij mee ben. Een creatief persoon met daarbij directe en open communicatie wat zorgde voor een fijne samenwerking!

Deze projecten komen binnenkort online

Wilma Alves
Stichting Huize Filia
Lees verder
"Wij liepen vast bij de ontwikkeling van onze website. Toen hebben we Ilse ingeschakeld en zij heeft voor ons de puntjes op de i gezet. Daarnaast heeft ze onze overige wensen verwerkt. Ilse is een prettige vrouw om mee samen te werken en wij zijn blij met het eindresultaat."
Marloes Becker
PUUR24
Lees verder
"Ilse heeft mijn bedrijf een echte professionaliseringslag gegeven. Ze is een uitstekende vertaler, ze maakt mijn gedachten visueel. Een concept versie wordt daardoor vaak direct de definitieve versie. Wanneer Ilse een voorbeeld geeft ben ik altijd enthousiast."
Nathalie Katuin
Kiemkracht Haptotherapie
Lees verder
“Ilse heeft me geholpen een nieuwe website te creëren waar ik blij van wordt. Wat ik belangrijk vind heeft Ilse allemaal gehoord en verwerkt tot een site die functioneel en mooi is. Ook bijvoorbeeld de foto’s zijn gewoon wie ik ben en geven aan wat ik doe."
Ondernemer Ilse de Boer Media emmeloord Grafisch designer webdesigner webdeveloper

Laten we samen een merk creëren

Excited? Vul bijstaand contactformulier in en ik neem binnen 24 uur contact met je op.