Deze ondernemers zijn nu professioneel zichtbaar

Bekijk hier de meest recent opgeleverde projecten.

Meer projecten zien? Neem een kijkje op mijn Instagram @ilsedeboermedia.nl

Maakt gebruik van het: ALL-IN PAKKET

Voor Marloes (vinoloog) mocht ik een volledige re-branding ontwikkelen. Zowel de branding als de wijn-webshop heeft een volledige make over gekregen.

PUUR24 is nu professioneel zichtbaar. Haar volledige branding is tot in elk detail doorgevoerd, online én offline. Van drukwerk tot haar social media templates: alles heeft één herkenbare stijl.

“Mijn wensen worden gehoord, Ilse heeft mijn bedrijf een echte professionaliseringslag gegeven.”  Marloes Becker

Maakt gebruik van het: ALL-IN PAKKET

Lorieke is eigenaresse Studio Lota: een interieurstudio uit de Noordoostpolder waar kernwoorden als luxe, rust, professionaliteit, persoonlijkheid en kwaliteit, centraal staan.

Studio Lota heeft in de zomer van juni 2022 een volledig make-over gekregen. Er is een volledig nieuwe branding en website ontwikkeld. Naast een nieuwe branding en website hebben er twee fotoshoots plaatsgevonden zodat klanten écht het gevoel van samenwerken met Studio Lota.

“Wat ben ik blij dat ik jou heb ingeschakeld. Jouw deskundigheid en enthousiasme. ” Lorieke Tadema

Maakt gebruik van het: ALL-IN PAKKET

Solyx Energy is een duurzaam concept uit Nijkerk. Voor Solyx heb ik de volledige branding en website gerealiseerd. Van logo tot productverpakkingen: alles in één herkenbare stijl.

Daarnaast denk ik actief mee met de positionering van Solyx en haar product. Waar liggen kansen? Wat zijn interessante doelgroepen? Hoe presenteer je origineel het product op de beurs? Vraagstukken die ik samen aankomende tijd met de ondernemer gedetailleerd ga uitwerken. Binnenkort meer Solyx. 

“Nieuwe klanten weten onze website vanaf week 1 direct te vinden. Ze vulden direct het contactformulier in.” Emma Snaak

Maakt gebruik van het: WEBSITE PAKKET

Hippekaartjes

Hippekaartjes is een ontwerpstudio uit de Noordoostpolder en gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van maatwerk geboortekaartjes.

Angela, ondernemer van Hippekaartjes, is zelf een specialist in design en heeft daarom zelf haar branding (logo, huisstijl & afbeeldingen) ontwikkeld en aangeleverd. Aan de hand hiervan heb ik de nieuwe website ontwikkeld, volledig aansluitend op haar bestaande branding zodat het een geheel is. Bekijk hier de website van Hippekaartjes.

“Enorm blij ben ik met mijn website. Ilse heeft mijn ideeën perfect vertaald in een mooie website. De communicatie is fijn, en met Ilse haar kennis en creativiteit gun ik iedereen een website van haar hand.” Angela Goossens

Maakt gebruik van het: ALL-IN PAKKET

Voor Jara – ondernemer van SUIT Marketing – mocht ik de volledige branding en website realiseren. Het merk heeft een volledige re-branding ondergaan. Één ding stond vast: weg van het roze. Want met haar dienstverlening als CRO-specialist, heeft ze voornamelijk een mannelijke doelgroep. Kernwoorden van deze branding zijn: strak, stoer, eenvoud en professioneel. De website wordt op dit moment ontwikkeld. Binnenkort meer!

Binnen no-time stond de branding op poten. Nog mooier en beter dan dat ik had kunnen wensen. 
 
Ilse is professioneel, fijn om mee te werken en ze denkt mee in het hele proces. SUIT Marketing is door Ilse naar een hoger level getild.”  Jara Jager

Maakt gebruik van het: BASIS BRANDING PAKKET

LR Marketing

Voor LR Marketing mocht ik de een volledig nieuwe branding opleveren, inclusief een primair logo, sublogo’s, iconen, illustraties, factuur- en offertesjablonen en een stijlgids. 

Kernwoorden van deze branding zijn: tijdloos, klassiek en strak.

Ilse heeft een huisstijl gecreëerd die precies aan mijn wensen voldoet. Door haar creativiteit en ideeën heb ik nu een logo waar ik ontzettend blij mee ben. Een creatief persoon met daarbij directe en open communicatie wat zorgde voor een fijne samenwerking!

Het is tijd om je bedrijf een professionele uitstraling te geven en een plan te maken.

1. Kies een pakket

Welk pakket past het best bij jou? Kies je voor Basis Branding, Website pakket of ga je ALL-IN?

2. Plan kennismaking

Vul het contactformulier in. Samen plannen we een kennismaking om jouw wensen en ideeen te bespreken.

3. Realiseren & groeien

We voeren samen het plan uit, met als doel: groei!

Ook na lancering van jouw nieuwe branding of website denk ik proactief mee in kansen voor jouw bedrijf. Ik ben bereikbaar, 1:1 persoonlijk contact.

Wilma Alves
Stichting Filia
Lees verder
Wij liepen vast bij de ontwikkeling van onze website. Toen hebben we Ilse ingeschakeld en zij heeft voor ons de puntjes op de i gezet. Daarnaast heeft ze onze overige wensen verwerkt. Ilse is een prettige vrouw om mee samen te werken en wij zijn blij met het eindresultaat.
Marloes Becker
PUUR24
Lees verder
"Ilse heeft mijn bedrijf een echte professionaliseringslag gegeven. Ze is een uitstekende vertaler, ze maakt mijn gedachten visueel. Een concept versie wordt daardoor vaak direct de definitieve versie. Wanneer Ilse een voorbeeld geeft ben ik altijd enthousiast."
Nathalie Katuin
Kiemkracht Haptotherapie
Lees verder
“Ilse heeft me geholpen een nieuwe website te creëren waar ik blij van wordt. Wat ik belangrijk vind heeft Ilse allemaal gehoord en verwerkt tot een site die functioneel en mooi is. Ook bijvoorbeeld de foto’s zijn gewoon wie ik ben en geven aan wat ik doe."
Ondernemer Ilse de Boer Media

Maak samen met mij het ontwerp van je dromen

  1. Vul het contactformulier in
  2. We maken een plan op maat. 
  3. We voeren het plan samen uit. 

Vrijblijvende offerte

Binnen 24 uur in je mailbox

Sneller contact nodig? Mail naar info@ilsedeboermedia.nl of bel naar +31 6 15 60 73 50.