Merkenwerk Branding & Websites

Onderstaande zie je een greep uit ontwerpen van websites, visitekaartjes, grafische ontwerpen, sjablonen & meer. Ons merkenwerk. Ik spreek van ‘ons’ omdat alle ontwerpen en resultaten samen tot stand zijn gekomen, samenwerken met de ondernemer(s). Mocht je meer informatie willen hebben, neem gerust contact met mij op.

Al het drukwerk van Ilse de Boer Media wordt gedrukt door de lokale drukkerij en volledig handzaam verpakt voor de hoogste kwaliteit.  

Voor Hippekaartjes is een informerende website ontwikkeld. Hippekaartjes ontwikkelt unieke geboortekaartjes op maat. Voorafgaand het maken van de website hebben eigenaresse Angela en ik een brainstormsessie gehouden. Angela deelde haar wensen en ideeën. Aan de hand hiervan heb ik een ontwerp gemaakt van haar nieuwe website. Daarnaast heb ik een kleurenpallet en stijlgids ontwikkeld die aansluit bij de oorspronkelijke huisstijl van het merk zodat het een geheel vormt: haar website en haar social media is aansluitend. 

Voor Hanneke Rasing is een presentatieslide ontwikkeld. Hanneke is Verpleegkundig Onderzoeker op de afdeling RVE Interne Geneeskunde & Nefrologie in Ziekenhuis Isala te Zwolle. 

Hanneke geeft regelmatig presentaties, zowel fysiek als online waarbij ze veel in contact komt met nieuwe mensen. Tijdens deze bijeenkomsten wil Hanneke graag een slide gebruiken die dient als soort kapstok tijdens haar presentatie, een houvast. De ontwikkelde presentatieslide laat zien wie ze is, wat ze doet en waar ze naar streeft. Daarnaast heeft de slide een professionele uitstraling die past bij Hanneke én haar werkgever. 

Voor Lowland Yoga is een webshop ontwikkeld en meerdere grafische ontwerpen. De webshop laat zien wat Lowland Yoga is, wie de vrouw achter de Yogastudio is en het geeft de mogelijkheid om direct een yogales in de plannen. De grafische ontwerpen die zijn ontwikkeld zijn onder andere Roosteroverzichten en Lowland Yoga Kadobonnen. Doordat alles in een passende stijl is ontwikkeld die past bij de eigenaar en haar onderneming, is de webshop, de social media en de grafische ontwerpen een geheel. Dit geheel geeft een professionele, rustige en passende uitstraling. Ervaar hier de webshop van Lowland Yoga. 

Branding Ilse de Boer Media – Logo, Icoon, Huisstijl  & Magazine

Van BRIES.nl is ontwikkeld in mei 2021. Van Bries personaliseert houten (borrel) planken doormiddel van haar eigen brandingstechniek. 

De webshop geeft de consument de mogelijkheid om zelf online haar product te ontwerpen en direct te bestellen. Je kunt zelf een tekst, een logo of een ontwerp uploaden vanaf eigen apparaat. 

De webshop is geconfigureerd met hun laser, waardoor ze in 1x het juiste kunnen branden en de kwaliteit van het ontwerp hoog blijft. Daarnaast is de webshop gekoppeld met hun PostNL account en hun boekhoudsysteem zodat alles overzichtelijk blijft en er snel geproduceerd kan blijven worden. Ervaar hier zelf de webshop van Van Bries. 

Met By Iris Deco & Kado heb ik een webshop ontwikkeld, waarop zij haar interieur, stationairy en kado artikelen verkoopt. Haar webshop is gekoppeld met haar social media kanalen zoals Facebook en Instagram. Zo kan zij bijvoorbeeld haar webshopartikelen taggen in haar social media berichten zodat het publiek in een klik bij het product komt en kan bestellen. Haar bestellingen kunnen gemakkelijk verstuurd worden met de MyParcel-koppeling: in 1 knop maakt ze een PostNL verzendlabel aan: direct klaar voor de post. Iris kan gemakkelijk zelf nieuwe producten toevoegen en haar maandanalyses downloaden. Ervaar hier de webshop van By Iris Deco & Kado.

Voor B+B Personeelsdiensten zijn 400 visitekaartjes ontwikkeld in april 2021. De visitekaartjes zijn gemaakt van 400 gram MC papier met een matte finish. Dat is een stevige, krachtige kaart die een zeer professionele uitstraling heeft en van hoge kwaliteit is en blijft. 

De kaart bevat formele gegevens en een QR-code. De code kan gemakkelijk gescand worden door het publiek zodat ze snel en gemakkelijk de desbetreffende website kunnen bezoeken. 

Daarnaast beheer ik het Instagramaccount van B+B Personeelsdiensten waarop ik wekelijks content post betreft de werkzaamheden op het bedrijf.

Al het drukwerk van Ilse de Boer Media wordt gedrukt door de lokale drukkerij en volledig handzaam verpakt voor de hoogste kwaliteit.  

 

In juli 2021 is de website van Fruitbedrijf Besseling live gegaan. Zij wenste een overzichtelijke website die informerend is voor fruittelers, maar ook leuk is om te lezen voor de eigen omgeving die benieuwd is naar bijvoorbeeld de geschiedenis van het familiebedrijf in de Noordoostpolder. 

 Ervaar hier de website van Fruitbedrijf Besseling. 

In juli 2021 is een website ontwikkeld voor RolTech Tuning uit Ens. RolTech Tuning is gespecialiseerd in het chiptunen van personenauto’s, campers, kitcars en agrarische voertuigen. 

De website heeft een uitgebreid portfolio met voldane tuning en referenties van klanten. Daarnaast heeft de website een informerende werking en is hij gekoppeld met alle andere social media kanalen van het bedrijf. Ervaar hier de website van RolTech Tuning.

“Sweet Rose”

“Touch of Gold”

“Nature in Green & White”

“Stoer & Robuust”

Bovenstaande voorbeeld zijn Factuur- en offertesjablonen die onderdeel uitmaken van Het Starter- en Het Brandingpakket. De sjablonen zijn templates die je zelf naar eigen wens kan invullen. Het zijn uitstekende basissen die een zeer professionele uitstraling geeft naar de klant toe.   Dit zijn slechts voorbeelden. Indien u kiest voor een van de pakketten wordt het sjabloon uniek en op maat ontwikkeld, passend bij jouw huisstijl en strategie. Meer informatie