Bureau Contentcreatie

Voor Judith mocht ik een ijzersterke basis creëren middels het Basis Branding pakket. Een logo, een icoon, een kleurenpalet, een typografie selectie, een factuursjabloon en divers drukwerk: alle merkuitingen hebben een nieuwe, herkenbare uitstraling gekregen. Waar voorheen eenheid mistte, is nu de huisstijl tot in elk detail doorgevoerd. 

Judith Landstra - de Graaf, eigenaar Bureau Contentcreatie
Lees verder
Via via (altijd goed als iemand je wordt aangeraden) hoorde ik van Ilse. Ik vond haar website en eerdere werk erg mooi en besloot voor het Basis Branding-pakket te gaan. Hier heb ik zeker geen spijt van gehad! Ilse vertaalde mijn wensen en ideeën in een prachtig concept waar ik erg enthousiast over was. De communicatie verliep soepel en binnen een paar weken had ik een prachtige nieuwe huisstijl voor Bureau Contentcreatie. Ilse, nogmaals bedankt!
Branding Totaal Brandbook Stijlgids Beige
Drukwerk Packaging Beige Craft Wit

Dit zegt Judith over onze samenwerking

“Via via (altijd goed als iemand je wordt aangeraden) hoorde ik van Ilse. Ik vond haar website en eerdere werk erg mooi en besloot voor het
Basis Branding-pakket te gaan. Hier heb ik zeker geen spijt van gehad! 
 
Ilse vertaalde mijn wensen en ideeën in een prachtig concept waar ik erg enthousiast over was. De communicatie verliep soepel en binnen een paar weken had ik een prachtige nieuwe huisstijl voor Bureau Contentcreatie. Ilse, nogmaals bedankt!”
 
Judith Landstra – de Graaf