Solyx Energy Logo Zwart

Branding + Web design

Solyx Energy

Solyx Energy is een duurzaam concept uit Nijkerk. Voor Solyx mocht ik een volledige branding en website realiseren. Het gaat om een start-up, wat betekende dat alles vanaf nul moest worden opgebouwd. Van logo en productverpakkingen tot de beursstand en divers drukwerk: alles heeft één herkenbare stijl gekregen. Het icoon is zichtbaar op het pand, in elk drukwerk, op de beurs en op de website. 

Met hun product, de Solar iBoost, willen ze de wereld verduurzamen. Met de nadruk op eenvoudig verduurzamen.  De volledige branding heeft dan ook een eenvoudige, strakke uitstraling gekregen.Vernieuwend en onderscheidend van concurrenten in dezelfde branche. 

Branding Raam Glas Logo Huisttijl raambekleding professioneel
Solyx Energy Duurzame Illustraties iconen
Solyx Energy Sticker Icoon Zwart
Solyx Energy Social Media Template
Solyx Energy Logo Wit

Dit schrijft Emma over onze samenwerking

Voor ons nieuwe bedrijf Solyx moesten onze website en algehele merk-uitstraling vanaf nul worden opgebouwd. We wilden zo snel mogelijk operationeel zijn, maar wel direct een professionele indruk geven. Hoewel we ideeën hadden over onze kernwaarden en gewenste uitstraling, is het lastig dit zelf vorm te geven en structureel door te voeren.

Ilse heeft in korte tijd een eerste voorstel van onze merk-uitstraling gemaakt, door een stijlgids te creëren. Dit gaf een goed startpunt, om van daaruit efficiënt door te ontwikkelen naar het gewenste resultaat. Ilse pakt hoofdzaken, wensen en feedback snel op, maar denkt ook zelf mee en doet goede voorstellen. Vervolgens heeft Ilse onze website gebouwd, waarbij haar zelfstandigheid goed in balans is geweest met het vragen van input/inbreng van onze kant.

We zijn niet alleen zelf blij met het resultaat, maar hebben ook direct goede feedback uit ons netwerk ontvangen. Daarnaast weten nieuwe klanten onze website vanaf week 1 te vinden – hierbij speelt onze website en uitstraling ongetwijfeld een grote rol. Al met al een prettige samenwerking!

Emma Snaak

 

Ondernemer Ilse de Boer Media emmeloord Grafisch designer webdesigner webdeveloper

Laten we samen een merk creëren

Excited? Vul bijstaand contactformulier in en ik neem binnen 24 uur contact met je op.