Solyx Energy Logo Zwart

Branding + Website 

Solyx Energy

Solyx Energy is een duurzaam concept uit Nijkerk. Voor Solyx mocht ik de volledige branding en website verzorgen. Van logo tot productverpakkingen: alles in één herkenbare stijl.

Daarnaast denk ik actief mee met de positionering van Solyx en haar product. Waar liggen kansen? Wat zijn interessante doelgroepen? Hoe presenteer je origineel het product op de beurs? 

Vraagstukken die ik samen met de ondernemer gedetailleerd ga uitwerken. Binnenkort meer!

Branding Raam Glas Logo Huisttijl raambekleding professioneel
Solyx Energy Duurzame Illustraties iconen
Solyx Energy Sticker Icoon Zwart
Solyx Energy Iconen
Solyx Energy Social Media Template
Solyx Energy Logo Wit
Solyx Energy Product Solar iBoost+

"Words from the client"

Voor ons nieuwe bedrijf Solyx moesten onze website en algehele merk-uitstraling vanaf nul worden opgebouwd. We wilden zo snel mogelijk operationeel zijn, maar wel direct een professionele indruk geven. Hoewel we ideeën hadden over onze kernwaarden en gewenste uitstraling, is het lastig dit zelf vorm te geven en structureel door te voeren.

Ilse heeft in korte tijd een eerste voorstel van onze merk-uitstraling gemaakt, door een stijlgids te creëren. Dit gaf een goed startpunt, om van daaruit efficiënt door te ontwikkelen naar het gewenste resultaat. Ilse pakt hoofdzaken, wensen en feedback snel op, maar denkt ook zelf mee en doet goede voorstellen. Vervolgens heeft Ilse onze website gebouwd, waarbij haar zelfstandigheid goed in balans is geweest met het vragen van input/inbreng van onze kant.

We zijn niet alleen zelf blij met het resultaat, maar hebben ook direct goede feedback uit ons netwerk ontvangen. Daarnaast weten nieuwe klanten onze website vanaf week 1 te vinden – hierbij speelt onze website en uitstraling ongetwijfeld een grote rol. Al met al een prettige samenwerking!

Emma Snaak

 

Ondernemer Ilse de Boer Media

Laten we samen een merk creëren

Meer informatie aanvragen of een prijsindicatie ontvangen? Vul het contactformulier in. Binnen 24 uur ontvang je van mij een reactie.

Vrijblijvende offerte

Binnen 24 uur in je mailbox

Sneller contact nodig? Mail naar info@ilsedeboermedia.nl of bel naar +31 6 15 60 73 50.