sub logo Studio Ida Ens

Studio IDA

Voor Studio IDA mocht ik een ijzersterke basis creëren. Al enige tijd ging haar roze huisstijl mee, maar toch had ze het gevoel dat er iets mistte. Ze wilde meer: Meer luxe. Meer kwaliteit. Meer rust. 

We hebben samen een nieuwe, unieke branding ontworpen: strak, maar wel met een sierlijke touch.  Een tijdloze, authentieke uitstraling mocht niet ontbreken. 

Ida is een startende ondernemer uit de Noordoostpolder en gespecialiseerd in haar en nagels. Met haar salon aan huis legt Ida haar klanten in de watten: een verse thee, de geurkaars aan, fijne muziek en een tijdschrift – Ida creëert het me-time moment voor ieder. 

Primair logo Studio IDA Ens Noordoostpolder

Dit zegt Ida over onze samenwerking

Mijn Basis Branding heeft Ilse volledig ontworpen, ik had wel iets qua logo maar hier was ik niet helemaal tevreden over. Daar heeft ze zeker verandering in gebracht. Ik wilde heel graag iets gaafs uitstralen; vrouwelijk, sierlijk, strak en professioneel. Een aantal woorden waarmee Ilse aan de slag is gegaan. Wat heeft ze er iets moois van gemaakt en ik ben er zo ontzettend blij mee. Prachtig logo en prachtige visitekaartjes. 

Voor al mijn volgende drukwerk kom ik zeker bij Ilse! 

Ida Moens – Ten Napel