Over Ilse

Mijn naam is Ilse de Boer: ondernemende vrouw uit Kraggenburg, een dorp in de mooie Noordoostpolder. In 2019 heb ik mijn eigen onderneming opgezet. Het ondernemen zit in mij. Begin 2022 heb ik mijn Bachelor Ondernemerschap & Retail Management (specialisatie in grafische vormgeving en neuromarketing) succesvol afgerond. 

Ik heb een passie voor het maken van volledige merken, van A tot Z. Het is mijn doel om een uniek merk te creëren.  Samen met jou werk ik aan een strategie die past bij jouw bedrijf en jij als persoon. Zo ben ik niet alleen een ontwerper, maar denk ik ook mee met bijvoorbeeld je ondernemingsstrategie en aanbod. Ik heb een kritische, commerciële houding en geef ook (on)gevraagd advies.

“Durf te vragen” is een motto dat bij mij past. Ik weet uit ervaring dat vragen niet altijd even gemakkelijk is. Maar hé, het kan zoveel opleveren. Dus: wil jij ondernemen, brainstormen, mijn advies ergens op ontvangen of gewoon eens sparren? 

Neem contact op. Ik ben benieuwd naar jou. 

Oog voor detail. Beige. Rust. Kwaliteit. Mooie verpakkingen. Professioneel. Natuur. Cappuccino. Luxe. Structuur.

Emma Snaak
Solyx Energy
Lees verder
"Nieuwe klanten wisten onze nieuwe website in 1 week direct al te vinden. Zij vulde direct het contactformulier in. Ilse pakt hoofdzaken, wensen en feedback snel op, maar denkt ook zelf mee en doet goede voorstellen."
Marloes Becker
PUUR24
Lees verder
"Ilse heeft mijn bedrijf een echte professionaliseringslag gegeven. Ze is een uitstekende vertaler, ze maakt mijn gedachten visueel. Een concept versie wordt daardoor vaak direct de definitieve versie. Wanneer Ilse een voorbeeld geeft ben ik altijd enthousiast."
Nathalie Katuin
Kiemkracht Haptotherapie
Lees verder
“Ilse heeft me geholpen een nieuwe website te creëren waar ik blij van wordt. Wat ik belangrijk vind heeft Ilse allemaal gehoord en verwerkt tot een site die functioneel en mooi is. Ook bijvoorbeeld de foto’s zijn gewoon wie ik ben en geven aan wat ik doe."
Ondernemer Ilse de Boer Media emmeloord Grafisch designer webdesigner webdeveloper

Laten we samen een merk creëren

Ik ben benieuwd naar jou. Vul het contactformulier in.