Ontmoet Ilse

Mijn naam is Ilse de Boer: ondernemende vrouw uit Kraggenburg, een dorp in de mooie Noordoostpolder. In 2019 heb ik mijn eigen onderneming opgezet. Het ondernemen zit in mij. Begin 2022 heb ik mijn bachelor-studie Ondernemerschap & Retail (specialisatie in grafische vormgeving en neuromarketing) succesvol afgerond. 

Ik heb een passie voor het maken van volledige merken, van A tot Z. Het is mijn doel om een uniek merk te creëren.  Samen met jou werk ik aan een strategie die past bij jouw bedrijf en jij als persoon. Zo ben ik niet alleen een ontwerper, maar denk ik ook mee met bijvoorbeeld het bedenken van een bedrijfsnaam, je ondernemingsstrategie en jouw aanbod. 

“Durf te vragen” is een motto dat bij mij past. Ik weet uit ervaring dat vragen niet altijd even gemakkelijk is. Maar hé, het kan zoveel opleveren. Dus: wil jij ondernemen, brainstormen, mijn advies ergens op ontvangen of gewoon eens sparren? Neem contact op. Ik ben benieuwd naar jou. 

Klanten omschrijven mij als: creatief, inlevendvermogend, gestructureerd, perfectionistisch, doelgericht en professioneel. 

Ondernemer Ilse de Boer Media

Laten we samen een merk creëren

Ik ben benieuwd naar jou. Vul het contactformulier in. 

Vrijblijvende offerte

Binnen 24 uur in je mailbox

Sneller contact nodig? Mail naar info@ilsedeboermedia.nl of bel naar +31 6 15 60 73 50.