Over ons

De gezichten achter Ilse de Boer Media

Wie zijn wij?

Eigenaar, Ilse de Boer

Mijn naam is Ilse de Boer. Sinds 2019 ben ik eigenaar van mijn eigen onderneming genaamd Ilse de Boer Media Consultancy. Met mijn bedrijf help ik (startende) ondernemers zicht- en vindbaar te worden op internet en op sociale media. Daarnaast focus ik mij op het ondernemerschap zelf en persoonlijke groei.

Ik vind het inspirerend en leuk om met name met (startende) ondernemers in gesprek te gaan. Graag praat ik over het ondernemerschap zelf, persoonlijke groei en natuurlijk het online vakgebied en alle mogelijkheden daarin. Zelf haal ik veel inspiratie en ideeën uit die gesprekken en help ik anderen waar dat mogelijk is. Ik deel dan ook graag mijn tips en ervaringen om andere ondernemers (op weg) te helpen om ook hun doel te bereiken. 

“Durf te vragen”  is een motto dat bij mij past. Ik weet uit ervaring dat dat niet altijd even makkelijk is, maar het kan zoveel goeds opleveren – durf!

Wil jij ondernemen, brainstormen, een vraag stellen of gewoon eens een kop koffie drinken? Vraag mij dus gerust eens om hulp of deel je inzichten of ideeën met mij. Misschien kunnen we elkaar helpen? Dat mag vrijblijvend via een Whatsappje of mail: wat jij fijn vindt. Samen kunnen we groeien. 

Brander & grafisch ontwerper, Jonne Deinum

Jonne richt zich op het visueel vormgeven van jouw ideeën, wensen en concepten. Met een achtergrond in branding en grafisch vormgeven zorgt zij ervoor dat jouw ideeën gevisualiseerd worden op een manier passend bij het merk en onderscheidend van de concurrent!

Scroll Up