Het Starterspakket, Het Brandingpakket & Het Websitepakket

Voor elke ondernemer is er een uniek pakket samengesteld waarmee jij effectief in jezelf en jouw bedrijf investeert. Met alle pakketten ben jij professioneel zicht- en vindbaar, online én offline. 

Starterspakket

Het pakket voor de startende ondernemer die zijn of haar nieuwe bedrijf wil vormgeven in een passende stijl met een duidelijke strategie. Met dit pakket heb jij een ijzersterke basis liggen, straal je proffesionaliteit uit en is jouw bedrijf klaar voor een vliegende start.
 • Uniek logo, logovarianten & icoon
 • Passende huisstijl
 • Stijlgids incl. kleurpaletten en lettertypes
 • Offline luxe: 300 visitekaartjes á 400 gram
 • Factuur- en Offerte Sjablonen
 • Coaching en praktische tips betreft het ondernemerschap

Brandingpakket

Het pakket voor de (startende) ondernemer die van zijn bedrijf, een merk wil maken! Één overzichtelijk pakket wat zorgt voor eenheid en persoonlijkheid in jouw onderneming. Van website tot offline luxe - dit pakket bevat het geheel.
 • Wordpress website op maat inclusief onderhoud en hosting
 • 3x Professioneel e-mailadres
 • Uniek logo ontwerp & icoon
 • Passende huisstijl
 • Stijlgids incl. kleurpaletten en logovarianten
 • Offline luxe: 750 visitekaartjes á 400 gram
 • Factuur- en Offerte Sjablonen
 • Coaching op gebied van social media content
 • Fotoshoot op locatie - optioneel
TIP!

Websitepakket

Het pakket voor de ondernemer die effectief online wil investeren. Met dit pakket gaat jouw bedrijf online: informatief of het verkopen van je producten, beide opties zijn mogelijk. Met dit pakket ben jij, en is jouw bedrijf professioneel vind- en zichtbaar.
 • Wordpress website op maat inclusief onderhoud en hosting
 • Domeinnaam
 • SSL - Beveiliging
 • Google Statistieken
 • Responsive op alle apparaten
 • Social Media koppelingen
 • Professioneel e-mailadres
 • Mollie Betalingen - indien webshop

Het kan zijn dat je in losse elementen uit het pakket wil investeren zoals enkel een nieuwe visitekaartjes, enkel een logo of een enkel nieuwe factuursjablonen. Ook dat is een mogelijkheid. Ik nodig je in dat geval uit contact met mij op te nemen. Bespreken we samen jouw wensen en de mogelijkheden. Op basis daarvan maak ik een passende prijsopgave zodat jij effectief in jezelf en je (nieuwe) bedrijf investeert!

Zo omschrijft Jos Besseling onze samenwerking

Ik heb Ilse de Boer Media gevraagd om een professionele website voor ons te maken van ons Fruitbedrijf. Ik vond de samenwerking erg prettig, en het resultaat zeer geslaagd. Ilse is erg betrokken en toegankelijk. Ze hield ons continu op de hoogte van de voortgang van de website. Ze kwam ook een aantal keren langs bij ons aan huis om alles door te praten. Dit was erg prettig. Ze heeft haar zaakjes goed voor elkaar en straalt professionaliteit uit. De offerte was ook erg duidelijk uitgeschreven. Dit vind ik altijd belangrijk.  Kort samengevat heb je een mooie, professionele website voor een betaalbare prijs. Als ik in de toekomst nog een keer een website wil laten maken zal ik zeker weer bij Ilse de Boer Media aankloppen!

Transparantie

Ik vind het belangrijk dat jij weet waar je in investeert en vooral waarom. Transparantie en eerlijkheid is een van de kernwaarden van Ilse de Boer Media. In dat kader heb ik onderstaande enkele termen uit de pakketten toegelicht en verduidelijkt. Mocht je toch nog vragen hebben met betrekking tot termen of tarieven, vraag het dan gerust. 

Hosting – Hosting is de plek waar jouw website en optionele emails op staan, de server. 

SSL-Beveiliging – SSL staat voor Secure Sockets Layer, wat de beveiliging van de website is. Het is dat slotje wat je bovenin de URL ziet staan. Elke website en webshop is in Nederland verplicht op zo’n SSL-beveiling te hebben. Het is de verbinding tussen de twee servers en zorgt ervoor dat de gegevens op de website en die van de websitebezoeker, goed worden beschermd. 

Domeinnaam – De domeinnaam is de URL die jij bovenaan moet intypen om op jouw website te komen. In mijn geval “www.ilsedeboermedia.nl”. 

Stijlgids – De stijlgids is een samengesteld overzicht wat in een opslag jouw huisstijl en branding weergeeft. Kleurcodes en gebruikte lettertypes van bijvoorbeeld jouw logo staan daarin verwerkt. Daarnaast staat daarin je logo in verschillende bestandsformaten zoals PNG (zonder achtergrond), ZIP of in EPS met afloop (voor drukwerk). Zie het als een soort magazine waarin alle details staan van jouw huisstijl. 

Offerte & Factuur Sjablonen – Dit zijn handige invulsjablonen die jij standaard kan gebruiken voor het ontwikkelen van offertes en facturen. Volledig in stijl van jouw huisstijl. Deze kunnen we in verschillende programma’s ontwikkelen zoals Word of Canva: dat waar jij voorkeur aan geeft. Bekijk voorbeeld sjablonen.

Responsive voor alle apparaten – Hiermee wordt bedoeld dat je website of webshop passend wordt gemaakt voor desktop, tablet en telefoon.

Google Statistieken – Voor elke website of webshop maak ik een Google Analytics account. Met deze tool kun jij zelf bekijken wie jou website bezoekt en welke pagina’s bijvoorbeeld populair zijn. Dit sluit ik aan zodat jij inzicht krijgt in je huidige doelgroep zodat je mogelijk je strategie kan optimaliseren. 

Zo omschrijven Lisa & Brenda Alves het Webshoppakket

“Ilse heeft een mooie webshop voor ons gebouwd met de mogelijkheden voor onze klanten om zelf producten te kunnen ontwerpen – Een grote toegevoegde waarde!”

Ilse heeft ons geholpen met het maken van onze webshop – Van Bries. We vonden haar betrokkenheid en enthousiasme erg fijn. Ondanks dat we dit project aangingen in ‘corona-tijd’ hebben we niet het gevoel gehad dat we een stukje ‘communicatie ‘ mistten. Dit ging zowel online als (later) in het echt, erg soepel. Ze heeft een mooie webshop voor ons gebouwd met de mogelijkheid voor onze klanten om zelf een product te ontwerpen. Dit geeft de webshop voor ons een grote toegevoegde waarde. Daarnaast is de webshop zo gebouwd dat we deze zelf bij kunnen houden.

Toch twijfels? Bekijk onderstaande vragen en antwoorden!

Is de investering het wel waard?

Het kan zijn dat je nog twijfelt over de investering. Het is een investering in jezelf en je bedrijf. In dat kader geef ik je het volgende mee: Onthoud dat zolang jij niets aanpast in jouw strategie, er ook niets verandert in je resultaat! Je zult zien wanneer jij een duidelijke strategie hanteert die past bij jou als persoon, als ondernemer, je ook passende klanten aantrekt. Een aankoop van een consument vindt plaats wanneer het een verbinding voelt met jou!

Ik of mijn bedrijf is nog niet klaar voor het hele pakket. Ik wil enkel alleen het visitekaartje of een presentatieslide laten ontwerpen. Kan dit ook?

Zeker kan dit ook. Ik begrijp dat je in sommige gevallen wil investeren in losse elementen uit het pakket en stap voor stap wil optimaliseren. In dat geval vraag ik je contact op te nemen met mij waarin we je wensen bespreken. Maak ik een passende prijsopgave zodat je effectief blijft investeren. – Alles wat aandacht krijgt, groeit. 

Ik ben nog geen ondernemer, maar heb wel een bedrijfsidee. Daarnaast ook geen idee wat ik wil uitstralen qua vormgeving en dergelijken. Kan je me daarbij ook helpen?

Graag denk ik met jou mee betreft het ondernemerschap. In een brainstormsessie kunnen we samen sparren over waar hoe jij van een idee naar werkelijkheid kan gaan. Graag geef ik je daarna praktische tips waarmee je zelf aan de slag kan en je een duidelijk, strategisch plan hebt. Betreft het vormgeven van dit plan, heb ik een speciaal Starterspakket ontwikkeld zodat de basis van jouw bedrijf goed is en je een vliegende start hebt! Wat levert dat je op? Je hebt direct meer vertrouwen in en grip op je bedrijfsidee omdat je een duidelijke strategie hanteert en niet zomaar iets doet waarvan ‘Je denkt dat het wel goed is’. Je straalt met het starterspakket professionaliteit uit. Als ondernemer geef ik je direct het als eerste advies: zorg dat de basis goed is, je in jezelf investeert en je dat blijf dat optimaliseren. De eerste indruk kun je maar 1x achterlaten!

Mocht je toch nog twijfels of vragen hebben, laat het mij weten. Graag denk ik met je mee in de mogelijkheden. 

Interesse in het Starter, Branding- of Websitepakket?

Ik ben heel benieuwd naar jou! Ik streef ernaar binnen 24 uur te beantwoorden!