Voor de ondernemer die met trots naar zijn website wil verwijzen.

WordPress Website

Wil jij een professionele WordPress website laten maken? Dan is dit pakket iets voor jou.

Om nieuwe klanten te krijgen moet je online vindbaar zijn. Een veilige, professionele website is onmisbaar in deze tijd. Is je website verouderd of nog erger: heb je er geen? Dan is het tijd om in actie te komen.

We ontwikkelen samen een veilige, professionele WordPress website op maat. Je bent vindbaar en laat daarmee een betrouwbare indruk achter bij jouw (potentiële) klant. 

inclusief: Hosting. Ontwerp. Beveiliging. Contactformulieren. Onderhoud. Google. Persoonlijk contact.

Inhoud - WordPress website

Duur: 8 weken | Investering vanaf 1795,-

 • Domeinnaam, veilige en snelle hosting 
 • Responsive website voor desktop, tablet en telefoon
 • 6 vrij in te delen pagina’s 
 • Contactformulieren
 • Social media koppelingen
 • Google vriendelijk (SEO)
 • Persoonlijke uitleg over hoe je de website zelf kan beheren en aanpassen
 • 1:1 persoonlijk contact 
 • Dat je een moodboard aanlevert ter inspiratie. 
 • Dat je feedback geeft op de ontwerpen. 
 • Dat je een duidelijke missie en visie hebt. 
 • Dat je professionele content aanlevert zoals branding, afbeeldingen en webteksten.
 • Dat je tijd en geld durft te investeren in jouw merk. 
 1. Kennismaking – We bespreken jouw wensen en ideeën aan de hand van het door jou gemaakte moodboard.
 2. Ontwerp en realisatie – Jij levert de content aan voor de nieuwe website. Ik maak de eerste ontwerpen en een eerste feedbackronde volgt. Na jouw goedkeuring ontwikkel ik de nieuwe website in WordPress. 100% tevreden? We plannen samen de livegang in. 
 3. Lancering & daarna – Jouw nieuwe website staat nu live. Ik leg je persoonlijk uit hoe je jouw eigen website kan beheren en aanpassen. Over de techniek van je website, zoals onderhoud, hoef je je geen zorgen te maken. Dit neem ik voor je uit handen.
 • Fotografie en webteksten uit handen laten nemen? Dat kan zeker, je leest er hier meer over. 
 • Ik wil graag een webshop starten, kan dit ook? Ja dat kan zeker. Ik ontwikkel webshops in WordPress in combinatie met Woocommerce. Informeer naar de mogelijkheden. 
 • Ik heb al een website, kun je deze verhuizen naar jouw omgeving? Ja dat kan. Ik neem dat stukje techniek graag voor je uit handen. Het is praktisch als je alles onder een dak hebt staan (domeinnaam, e-mailadressen, hosting en de website).
Angela Goossens
Hippekaartjes
Lees verder
Enorm blij ben ik met mijn website. Ilse heeft mijn ideeën perfect vertaald in een mooie website. De communicatie is fijn, en met Ilse haar kennis en creativiteit gun ik iedereen een website van haar hand.
Nathalie Katuin
Kiemkracht
Lees verder
Ilse heeft me geholpen een nieuwe website te creëren waar ik blij van wordt. Wat ik belangrijk vind heeft Ilse allemaal gehoord en verwerkt tot een site die functioneel en mooi is. Ook bijvoorbeeld de foto’s zijn gewoon wie ik ben en geven aan wat ik doe
Wilma Alves
Stichting Huize Filia
Lees verder
Wij liepen vast bij de ontwikkeling van onze website. Toen hebben we Ilse ingeschakeld en zij heeft voor ons de puntjes op de i gezet. Daarnaast heeft ze onze overige wensen verwerkt. Ilse is een prettige vrouw om mee samen te werken en wij zijn blij met het eindresultaat.
Emma Snaak
Solyx Energy
Lees verder
Nieuwe klanten onze website vanaf week 1 te vinden – hierbij speelt onze website en uitstraling ongetwijfeld een grote rol. We krijgen dagelijks aanvragen via het contactformulier.
Vorige
Volgende

Herkenbaar?

Je raakt verdwaald in alle moeilijk technologieën met WordPress en Google en hebt er zelf geen idee van waar je moet beginnen.

Je wilt geen basic WIX-website, maar maatwerk die je onderscheidt van de concurrent.

Je wilt geen nummertje zijn bij een groot bureau, maar juist 1:1 persoonlijk contact met iemand die jou vertelt hoe het werkt.

Dan is het WordPress website pakket iets voor jou.

Ondernemer Ilse de Boer Media emmeloord Grafisch designer webdesigner webdeveloper

Laten we samen een merk creëren

Excited? Vul bijstaand contactformulier in en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Aanvullende mogelijkheden

Fotografie uitbesteden

Professionele foto’s mogen niet missen op jouw nieuwe website. Het maakt of kraakt je website.

Ik werk samen met een fotograaf die zowel gespecialiseerd is in productfotografie als in een personal branding shoot. Op locatie(s) naar keuze. Deze kun je optioneel toe voegen aan het pakket. 

Google vindbaarheid: SEO & SEA 

Je website wordt standaard Google vriendelijk gemaakt. Ik zorg ervoor dat de basis omtrent Google netjes staat ingericht wordt zoals Google Analytics (inzicht in bezoekers), titels en meta-beschrijvingen.

Stapje verder gaan in je Google vindbaarheid? Ik werk samen met ervaren SEO en SEA specialisten die je optioneel (later) kunt toevoegen aan het pakket. 

Webteksten uitbesteden

Ik verwacht dat je professionele teksten bij mij aanlevert. Deze kun je zelf schrijven als je je daar goed bij voelt. 

Geen ster in het schrijven van teksten? Dan kan ik je een tekstschrijver adviseren. Ik werk samen met een ervaren tekstschrijven die je optioneel kunt toevoegen aan het pakket.